Szálloda ajánló

Hotel Azúr Szállodakomplexum

A Siófok központjában, közvetlenül a vízparton található szálloda a Balaton régió egyik legkedveltebb wellness- és konferencia komplexuma. A Hotel Azúr szállodaegyüttes összesen három épületben, 313 szobaegységgel, akár 750 fő elhelyezését tudja biztosítani.

Hotel Azúr**** épületszárnyban 204 kényelmes szoba és 18 szaunával és pezsgőkáddal rendelkező lakosztály áll Vendégeink rendelkezésére. A Hotel Azúr wellness központja az 1000 m2 vízfelületű külső és belső élménymedencéivel, szaunaparkjával, gőzfürdőjével, illat- és sókamrájával, különleges testkezeléseivel garantálja a felüdülést. A szálloda Korinthos éttermében a magyar konyha klasszikus fogásai mellett a Vendégek a mediterrán ételek széles választékát is megkóstolhatják büféasztalos étkezés formájában.

Hotel Azúr Prémium**** névre keresztelt, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található szállodai épületben 49 szobaegység áll a vendégek rendelkezésére, melyből 22 kétágyas, 24 db balatoni panorámával rendelkező junior suite, 3 jacuzzival és szaunával felszerelt lakosztály.

A Prémium szárny saját, 1800 m2 alapterületű wellness központja úszó- és élménymedencék mellett exkluzív szaunaparkot foglal magában, 3 különböző hőmérsékletű finn szaunával, infra szaunával, gőz-, illat-, jégkamrával és balatoni panorámás rönkszaunával.
A szálloda Opus étterme felejthetetlen élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. Gazdag választékú büféasztalos reggeli mellett
a vacsorák alkalmával friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 fogásos menüsorok várják a Vendégeket, melyekhez az étterem személyzete a Petrus borbárból kitűnő hazai és külföldi borokat ajánl.

A komplexum különleges atmoszférával rendelkező szórakoztató központja 4 pályás bowlinggal, 2 billiárd-, 2 csocsó-, kártya- és különféle játékasztalokkal kínál felejthetetlen időtöltést. A Snack Bár étlapján a mindenki számára kedvenc pizzák és hamburgerek mellett olyan ínyencségek is találhatók, mint a gyömbéres garnélafarok vagy az amerikai sült oldalas.

A csodálatos Balaton-parti környezetben fekvő szálloda számos kül-és beltéri sportolási lehetőséget kínál a mozgás szerelmeseinek: tenisz, műfüves futball, kerékpár, aerobic és különféle mozgásprogramok, kondicionáló terem.

Bővebb információk-foglalás: www.hotelazur.hu