A világ jelenlegi első számú tinisztárja, Harry Styles 2020. május 31-én a Budapest Arénában!

HARRY STYLES BEJELENTI

2020-AS VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁT

A LOVE ON TOUR 2020 ÁPRILISÁBAN INDUL

BUDAPEST IS A TURNÉ RÉSZE,

HARRY STYLES ELSŐ MAGYARORSZÁGI KONCERTJÉT 2020. MÁJUS 31-ÉN ADJA A BUDAPEST ARÉNÁBAN!

Harry Styles bejelentette 2020-as, Love On Tour elnevezésű világkörüli turnéját, amely a hamarosan megjelenő Fine Line albumot követi majd. A nagyszámú show áprilisban kezdődik az Egyesült Királyságban, majd átszeli Európát és Észak-Amerikát, mielőtt októberben Mexikóban zárul. A dél-amerikai, ázsiai és ausztrál dátumokat később jelentik be.

Európában Harry előtt az egyre ismertebbé váló popsztár, King Princess lép majd fel.

Harry Styles zenei karrierje a One Direction csapatban indult be. A bandával négy slágerlista-vezető albumot, 4 teltházas világkörüli turnét, közel 200 díjat, és több mint 50 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak.

Harry szólóművészként 2016-ban a Columbia Records-szal kötött szerződést. Debütáló albuma 2017-ben jelent meg, és 14 ország slágerlistáját vezette. Első kislemeze, a Sign Of The Times hét országban került a slágerlisták élére, a Rolling Stone magazin pedig az Év Dalának választotta. Az énekes ugyanebben az évben debütált színészként Christopher Nolan háborús drámájában, a Dunkirk-ben, amely nagy kasszasiker volt világszerte.

A koncertekre november 22-én, pénteken 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés. Minden egyes eladott jegyből 1 dollárt jótékony célra fordítanak majd.

A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük lesz november 20-án 10 órától.

Az előadásokra limitált számban VIP prémium csomagok is elérhetők lesznek.

A turné bejelentése alkalmából két új póló is kapható Harry Styles hivatalos weboldalán.

A várva várt új album, a Fine Line december 13-án kerül a boltokba, de már előrendelhető CD és bakelit formátumban, illetve egy exkluzív verzió is kapható lesz, amely egy 32 oldalas könyvet is tartalmaz majd a lemezfelvétel során készített fotókkal. A 12 számos albumon megtalálható less a Lights Up dal is, amely pár hete jelent meg, és már több mint 100 milliós nézettséget és streaming hallgatottságot ért el.

További információ:

www.hstyles.co.uk

www.livenation.hu

www.funcode.hu