Alanis Morissette 12 év után Budapesten!

ALANIS MORISSETTE BEJELENTI 2020-AS EURÓPAI TURNÉJÁT

JEGYEK FEBRUÁR 28-TÓL KAPHATÓK

A HIVATALOS RAJONGÓI KLUB TAGJAI FEBRUÁR 25-TŐL VÁSÁROLHATNAK

A SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD CÍMŰ ÚJ ALBUM

MÁJUS 1-ÉN JELENIK MEG

SMILING CÍMMEL AZ ÚJ DAL MA DEBÜTÁL

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette ma bejelentette rég várt európai koncertkörútját, amely a 2020-ban zajló világkörüli turné része, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulóját, és a Such Pretty Forks In The Road című új album megjelenését is ünnepli. Alanis 13 városban lép fel Európa szerte, szeptember 23-án Koppenhágában kezdve, és október 22-én Párizsban zárva turnéját. Előjátszóként Liz Phair csatlakozik hozzá. Jegyek február 28-án 10 órától kaphatók.

 

Alanis Morissette európai turné | 2020

Szeptember 23. – Koppenhága – Royal Arena

Szeptember 28. – London – The O2

Szeptember 29. – Birmingham – Utilita Arena

Október 1. – Dublin – 3Arena

Október 4.– Manchester – Manchester Arena

Október 6. – Amszterdam – Ziggo Dome

Október 8. – Hamburg – Barclaycard Arena

Október 10. – Varsó – Expo Hall

Október 12. – Budapest – Budapest Aréna

Október 15. – Milánó – Mediolanum Forum

Október 17. – Barcelona – Palau San Jordi

Október 19. – Madrid – WiZink Arena

Október 22. – Párizs – AccorHotels Arena

A Smiling című új dal Alanis második kislemeze a hamarosan megjelenő kilencedik albumáról, amely SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD címmel május 1-én kerül a boltokba, és itt előrendelhető.

Alanis Morissette első budapesti fellépése 12 év után 2020. október 12-én lesz, a Budapest Arénában! Jegyek február 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Miután a koncert egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, kizárólag ülőjegyekkel, így a rajongók jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni Alanis Morissette budapesti előadásán.

Alanis Morissette

1995-ös indulása óta Alanis Morissette az egyik legnagyobb hatással bíró könnyűzenei énekes-dalszerző-művésszé vált. Rendkívül kifejező zenéje és előadásmódja óriási hírnevet és elismerést hozott neki. Jagged Little Pill című debütáló lemezét további kilenc változatos és sikeres album követte. Számos színházi, tévés és filmes produkcióban lépett fel, valamint írt hozzájuk zenét. A szórakoztatáson kívül lelkes támogatója a női egyenjogúságnak, valamint a szellemi, pszichológiai és fizikai harmóniának. 2016-ban elindította a Conversation with Alanis Morissette című műsorát, amelyben beszélgetéseket folytat különféle szerzőkkel, orvosokkal, oktatókkal és terapeutákkal, továbbá a pszichoszociális témák széles skáláját érinti, a lelki fejlődéstől a művészetekig. 2019. december 5-én mutatták be Jagged Little Pill musicaljét a Broadhurst Theatre-ben, a Broadway-en. Ugyancsak decemberben jelent meg Reasons I Drink című új dala, amely az első szerzemény volt május 1-én megjelenő új albumáról. További részletek a www.alanis.com oldalon.

Liz Phair:

Liz Phair Grammy-jelölt énekesnő és dalszerző, akinek Exile In Guyville című debütáló anyagát útmutatónak tartják az indie rock műfajában. 25 éve koncertezik és készít albumokat, számtalan művészt inspirálva. Okos és gyakran brutálisan őszinte dalait a kritikusok a kezdetek óta imádják. 1990-ben jelent meg Horror Stories című írása, amely óriási sikert aratott. Ahogy az NPR fogalmazott kritikájában: “Nagyon sok mindent lehet csodálni a Horror Storiesban, nehéz mindegyiket felsorolni. De a mű valódi sztárja maga Liz Phair elegáns és szerény írása, amely bizonyítja, hogy ugyanolyan jól tud prózát írni, ahogy dalokat. És mindenki, aki ért a zenéhez, tudja, hogy milyen nagyszerű dolog ez.”

További infó:

www.alanis.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu