Megnyitja raktárait a lakosság előtt a Matusz-Vad

 

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító: megnyitják raktáraikat a lakosság előtt

A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban. A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhoz szállítással.

A Matusz-Vad Zrt. a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott, ami azt jelenti, hogy szállodákat, éttermeket és kávéházakat látnak el a termékeikkel. Mostantól azonban a cég a lakosságot is segíti a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Ezért született meg a döntés, hogy március 23. hétfő hajnaltól minden termékük elérhetővé válik, bárki megrendelheti őket a www.matusz-vad.hu címen elérhető webshopjukban.

Az online rendelésünket innen kérhetjük akár másnapra is, és a kiszállítás napján pontosító e-mailt kapunk arról, mikor érkezik az áru. Ez óriási könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival, illetve a kilométeres sorokkal, ahol sokan nem tartják a két méteres távolságot.

“Raktárainkban hatalmas stratégiai árukészletünk van, elsősorban húsokból és húskészítményekből, de zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is” – árulta el Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A nagyközönség számára megnyitott webshop hasonló lesz, mint a többi élelmiszer webáruház, ám azt fontos tudnunk: a minimum rendelés összege 30 ezer forint, innen tehát nagyobb kiszerelésben, hosszabb időszakokra érdemes bevásárolni.

Különleges ételekkel dobhatjuk fel az otthon töltött napokat

A megnyíló webáruház készlete minden igényt kielégít, kínálatukban a prémium marha steak-től a fagyasztott zöldségig minden megtalálható. A veszélyhelyzetben rendelhetővé válnak olyan különleges alapanyagok is, amiket egyébként elsősorban éttermek szoktak rendelni. Ezek közt a húsimádók találnak bárány szűzpecsenyét, marha vesepecsenyét, nyúl gerincfilét vagy épp bajor grillkolbászt. Gazdag a halválaszték is, amiből rendelhetünk tonhalsteaket, norvég vöröslazac filét, kardhalat és kígyómakrélát, valamint rengeteg további tengeri és édesvízi halat.

A kínálat lefed minden olyan terméket, ami a háztartásban elengedhetetlen, így találunk Francia és Belga különleges kenyereket, Sokmagvas és standard pékárukat, olasz tésztákat és professzionális édességeket, valamint exkluzív tejterméket, erdei gombákat, gyümölcsöket és márkás gyártók zöldség keverékeit is. Többek közt tizennégyféle főként vajas croissant-ból, tizenötféle kenyérből és negyvennégyféle készételből és szuvidolt egyesével fagyasztott kiváló minőségű termékből válogathatunk, mindezt nagyker áron. Így tehát a négy fal közt is lehetőségünk nyílik nem csak tápláló, de változatos és minőségi élelmiszereket fogyasztani.

A cég működése folyamatos, jelen pillanatban is érkeznek a termékek a beszállítóktól. A lakossági rendelés egyelőre addig elérhető, amíg a koronavírus miatti vészhelyzet tart.