Hajszín tanácsok 50 felett

Szerző: Fülep Jennifer

Hajszín tanácsok 50 felett

Hiába múlt el az ember már 50 vagy akár 60 éves is, akkor is lehet trendi, elegáns és fiatalos is egyben. Hisz a kor csak egy szám. Nézzük meg, milyen hajszínek is dukálnak leginkább az 50 feletti hölgyeknek.

Ne játszadozz a szivárvány színeivel – legalábbis ami a hajszínedet illeti

Ha már túllépeted azt a bizonyos ötvenes kaput, akkor bizony nem érdemes most belevetni magad a különböző kísérletekbe és az élénk színek kavalkádjába. Ha ez fiatalkorodban esetleg kimaradt, akkor most már törődj bele abba, hogy nem is lesz már jelen az életedben az ilyen, ugyanis hiába próbálnád meg ezzel fiatalabbnak mutatni Magadat mások előtt…hidd el, nem ez a megoldás! Ehelyett inkább a hajad legyen szolid, visszafogott és fiatalíts Magadon 1-2 színes kiegészítővel. Vegyél az egyszerű fekete keretű szemüveg helyett inkább egy dögös pirosat, vagy akár egy játékos citromsárgát és tegyél fel mellé ugyan olyan színű karkötőt, fülbevalót…vagy esetleg egy kis táskát. E mellé egy elegáns fekete ruha szett is megállja a helyét. Tudom, ugyan csak pár kis kiegészítőről van szó, de hidd el, jóval fiatalabbnak tűnhetsz tőlük! Hidd el, nem bánod meg, ha megfogadod tőlünk ezt a tanácsot!

hajszintanacsok_1

Világos vagy sötét

Természetesen abba már sokkal tágabb a határ, hogy sötét, barna vagy esetleg fekete, vagy pedig a másik véglet színeit választjuk, esetleg egy szőkés színárnyalatot. Jó tudni azonban, hogy a sötét haj jobban öregít, sokkal komorabbá és erősebbé teszi az arc vonalait. Nem, ezt nem csak a fiataloknak mondják a szüleik, amolyan elrettentésképpen, hanem, valóban ez a helyzet a sötét, de főleg a fekete színnel. Ha teheted, 50 felett inkább valami lágyabb tónust használj, ami finomítja majd a vonásaidat… hisz ez a legfőbb cél nemde?

hajszintanacsok_2

Ősz vagy ezüst

Nem szereted a hajadban az ősz szálakat, mert egyre több van belőlük? Várd ki a végét, vagy akár előzd meg, és festesd be a frizurádat ezüstösre! Ne nézz most furcsán, ahogy ezt olvasod, mert igenis nagyon trendi és népszerű ez a színárnyalat még a fiatalok körében is! Neked pedig jóval könnyebb dolgod van ebben az esetben, mint nekik, jóval nagyobb előnyben indulsz ebben a csatában, hisz a lenövéseid is kevésbé fognak látszani, mint a fiataloknak. Ne bánd, hogy őszülsz, hanem használd ki!

Grey haired woman with red lip stick, portrait.
Grey haired woman with red lip stick, portrait.

Hosszú vagy rövid

Ahogy túlléptünk az 50. évünkön, észrevehetjük magunkon, hogy a hajunk egyre ritkul, és egyre jobban eltöredeznek a hajvégeink. Talán emiatt, talán nem, de idősebb korban inkább a rövid haj az, ami fiatalosabbá tehet minket. Ezt főleg azoknak üzenem ezt, akiknek tényleg szemmel láthatóan kevesebb a hajuk, mint amilyen volt még fiatalkorukban. Higgyék el, rövid hajjal is lehet ugyan olyan nőiesen kinézni, mint hosszúval, főleg, ha hosszú dús hajunkból már tényleg csak pár vékonyka tincs maradt. De emiatt el ne keseredjen senki! Ha rám nem is, de legalább a többi nőre hallgassanak, ugyanis egy angol kutatásból, melyben több mint 2000 nő vett részt, az derül ki, hogy szerintük is az ötvenes évekbeli és az azon túli hölgyeknek érdemes megszabadulniuk a hosszú hajtól. Ne aggódjanak, rengeteg nagyon trendi és vagány megoldás van a rövid frizurákra, mint például a pixie, de találhatunk köztük elegáns, kifinomult stílust is, mint mondjuk a bubi. Ha mégis ódzkodunk az ilyen rövid hajtól, akkor válaszunk egy picit tépett, félhosszú vagy vállig érő frizurát egy kis féloldali frufruval megspékelve. Látják, a választék, akár csillagok az égen!

hajszintanacsok_4

Ha Te is úgy érzed, kezdi megsínyleni a hajad az éveket, látogass el szalonunkba, ahol fodrászaink professzionális hozzáértéssel veszik kezelésbe azt. Ha pedig szeretnéd kicsit felrázni a frizurádat, próbáld ki az új Milkshake hajkoktél kezelésünket, amely táplálja a hajadat, megőrzi annak természetes nedvességtartalmát és fényesebbé is teszi azt. Mindegy, milyen roncsolt a hajszerkezeted, ettől garantáltan új életre kel! Jelentkezz be hozzánk és próbáld ki még ma!

Milkshake koktél a hajnak

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva