Naturally 7

NATURALLY 7 koncert Budapesten! 
 
 2019. március 27. 19:30. MoM Sport!
 
A világ legjobb ACAPELLA „Vocal Play”produkciója érkezik Budapestre.
 
A Naturally 7 együttes március 2.-án kezdi meg európai turnéját és április 2.-ig koncerteznek, majd visszatérnek az Egyesült Államokba, ahol a tavasz második felében végig koncertezik Amerikát.  
Dalaikat csodálatosan gazdag és kellemes harmóniák vezérlik, gyönyörű vokál megoldások és a Naturally 7 egyedi tehetségével kombinálva, a változatos hangszereket saját hangjaikkal elevenítik meg. Ez a stílus és technika rendkívül ritka és különleges.
 A ‘Vocal Play’-t róluk nevezték el.
2017-én április 13-án adják ki  “BOTH SIDES NOW “ hetedik albumukat , melyből  a koncerten a magyar rajongók is kapnak egy kis ízelítőt.
 
Budapesten 2019. március 27-én  19:30 órától találkozhatunk a fiúkkal a MoM Sportban.
 
 
Az új album és ehhez tartozó turné érdekes újdonságokat tartogat számunkra,
többféle műfajt ölel át, az egy évszázadon átívelő klasszikus dallamoktól kezdve, mint például Anton Dvorak “Going Home”, Anglia leghazafiasabb himnuszán át (“Jerusalem”), egészen Roberta Flack: “The First Time Ever I Saw Your Face, vagy Sting: Shape Of My Heart daláig, az ACappella-YouTube szenzáció, Peter Hollens közreműködésével, valamint Paul McCartney: “Pipes of Peace” című dala. 
A főcím dal Joni Mitchell szerzeménye, a “Both Sides Now”. Az együttes saját eredeti szerzeménye, minden koncertjük záró dala, a “Caught in the Moment”, melyben közreműködik a Naturally 7 rajongója, a Pentatonix együttes tagja, Kevin Olusola csellón. Kevin lelkesedése, hogy együtt játszhat a bandával, nem meglepő, hiszen sokan úgy tekintenek a Naturally 7 tagjaira, mint a vokál műfaj modern „keresztapjaira”. Kevin csellója lesz az egyetlen valódi hangszer, amely megszólal ezen az új mesterművön, a Vocal Play királyok új nagylemezén! 
 
Slágereiket már több mint 20 millióan élvezik a YouTube-on. Korábban Michael Bubléval közös /3/világturnéjukon, 467 koncerten, több mint 4 millió nézőnek 25 országba vitték el zenéjüket a világ minden tájára (3 duettet elő is adtak Michael Bubléval). Töretlen sikerek vannak mögöttük és hatalmas sikerek előttük. 
 
A koncerten várható a korábbi sikerszámaik figyelemre méltó feldolgozásai olyan világhírű slágereknek, mint Phil Collins “Feel It (In The Air Tonight)” című száma, vagy a Coldplay emlékezetes “Fix You” című dala, egészen a “Wall Of Sound” című saját szerzeményükig.
A New York-i vocal banda igazi örömteli és szívmelengető az igényes muzsika kedvelőknek.
Ne hagyja ki!
“A Naturally 7 kilóg az acappella énekegyüttesek sorából, inkább a vocal play meghatározás illik rájuk. Míg az a cappella hangszerek nélküli éneket takar, a Naturally 7 tagjai „hangszerekké válva” énekelnek, trombitaként, elektronikus gitárként, nagybőgőként, dobként és még sok más hangszerként –  kizárólag a saját hangjukat használva. Olyan, mint egy optikai csalódás, csak hangzásban.”  – Boston Globe
 
jegyek: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/naturally-7-koncert-budapest-mom-sport-510332/event.html?fbclid=IwAR1sUt9xR0jxVHvduprrCPpciyHMmJa4A0t5BdiuqazIKC1O1cshcLVpJrw
 
 
A ‘Naturally 7’-ről:
A Wall Of Sound című albumuk a top 30-as lemezlista élére került Angliában. Az együttes a Coldplay koncertek vendégeként lépett fel, valamint több nagyobb TV csatornán is szerepeltek, mint például a Royal Variety Performance, ‘Night at the Proms’ a Royal Albert Hall-ban, az Ellen DeGeneres show, The Jay Leno Show és a Today Show. Más előadó művészekkel való legnevezetesebb együttműködéseik közül megemlítenénk duettjüket Ludacris-el a Quincy Jones’ legújabb stúdió albumon.
A Naturally 7 tagjai:
Rod Eldridge. DJ
Roger Thomas- MC
Warren Thomas-dobok
Kelvin Mitchell- basszus hangok
Dwight Stewart- harsona
Garfield Buckley-szájharmonika
Ricky Cort-gitár
 NAUTRALLY 7  – Plusz
• Világ turnék Michael Bublé vendég előadójaként
• 3 duett Michael Bubléval
• A Coldplay vendég előadója
• Duett Ludacris-al a Quincy Jones legújabb stúdió lemezén
• BET Honours kitüntetés Herbie Hancock-nak
• Night Of The Proms show-ban Mick Hucknall-al és a The Jackson-okkal
• “All Natural Live” album kiadása – DVD-n és CD-n 2013-ban
• Fellépés a The Arsenio Hall Show-ban
• Új studio album kiadása “Hidden in Plain Sight” címmel 2015-ben
 
A Naturally 7 életében a fordulópont 2007 őszén következett be. Az európai turnék csendes sikerétől a világ színpadára kerültek, több millió ember előtt játszottak.
A nemzetközileg elismert énekes Michael Bublé különleges vendégeként, a Naturally 7 Európában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban minden este állva tapsoló közönséggel találkozott.
 
2009 volt az az év, amikor az együttes igazán befutott. Januárban a londoni Pigalle-ban teltházas koncerten játszottak, ahol számos híres művész lépett fel 
– a Coldplay Chris Martin-ja, a legendás zenész és producer Brian Eno. Másnap, meghívták a bandát, hogy csatlakozzon a Coldplay-hez és Eno-hoz a stúdióban. Az Egyesült Királyságból a Naturally 7 Kaliforniába utazott, ahol a rangos TED (Technology, Entertainment, Design) konferencián lépett fel, a közönség pedig állva tapsolta meg.
 
Több híres televíziós showban is felléptek, többek között a londoni Royal Variety Television show-ban, az este csúcspontjaként még Károly herceggel is találkozhattak.
 
A gazdag harmóniákkal, hangszereket utánzó hihetetlen képességükkel és energikus színpadi jelenlétükkel, a Naturally 7 az első Vocal Play együttes, akik mindenhol elbűvölik a közönségét, járjanak bárhol is a világban.
 
Az együttes eredete 1999-be, New Yorkba nyúlik vissza, amikor Roger Thomas a testvérével, Warren-lel, és még öt másik tehetséges énekessel megalapította a bandát, akikkel az évek során megismerkedtek fellépéseik során.
 
Amikor egy a capella versenyre meghívták őket, megnyerték a tehetségkutatót, és továbbjutottak az országos döntőbe, valamint két másik énekversenyt is megnyertek abban az időben. 
 
Az újonnan megízlelt siker birtokában nem tudta először eldönteni, hogy a Naturally 7 egy a cappella énekcsoport legyen vagy egy hagyományos együttes, de ekkor Roger-nek egy új ötlete támadt: miért ne lehetne a kettő egyszerre.
 
Eszébe jutott, hogy gyermekkorukban a fivére, Warren mindig is akart egy dobfelszerelést, de az édesanyjuk nem engedte meg, mivel túl hangos lett volna. Ezért Warren megtanulta a különféle dobhangokat a szájával kiadni, ezzel ellensúlyozva egy valódi dobfelszerelés hiányát, így őt kérték meg, hogy legyen a Naturally 7 dobkísérete. Az ötlet továbbfejlődött, és mindenki kitalálta, hogy melyik hangszert tudná utánozni. Ezzel megszületett a Vocal Play ötlete, mely a Naturally 7 zenei hangzásának az alapja.
 
Koncert turnéikkal bejárták a világot, felléptek Európában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kínában, Taiwanon, Dél Koreában, Japánban, Kanadában és az Egyesült Államokban.
 
“Bohemian Rhapsody” feldolgozásuk kétszer is a brit slágerlista vezető dala volt és sok más országban is jó darabig vezette a slágerlistákat világszerte.
 
Elképesztő tehetségük hihetetlenül szórakoztató élő színpadi show-val párosul, sokan ezért a világ egyik legjobb előadásának tartják. A Naturally 7 készen áll a további sikerekre, és hogy nézőit világszerte elkápráztassa!