Levél a gyerekekhez

 

Drága Gyermekeim!

Már kislány koromban azt szerettem volna, hogy két fiam legyen… kék szeműek és magasak, okosak és intelligensek, kedvesek és vagányak, humorosak és érzékenyek. Megtörtént!!! Megszülettetek, és itt vagytok velem! Minden áldott nap köszönetet mondok Istennek, hogy vagytok, léteztek, szerethetlek és nevelhetlek titeket. Kérlek benneteket, hogy bocsássatok meg, ha olykor egy lestrapált, fáradt anyával kell együtt élnetek.

Bocsássátok meg kérlek, ha olykor nincs türelmem és felbosszankodom, bocsássátok meg, ha kiabáltam és bocsássatok meg, hogy ennyit dolgozom. Bocsássátok meg a hibáimat.

Nem szeretnék belőletek semmilyen élsportolót, sztárt faragni, vagy bármi általam meg nem élt álmot valóra váltani általatok! Csak szeretni akarlak, és azt szeretném, hogy érezzétek, mennyire szeretlek titeket. Megtanítalak titeket, hogy különbséget tudjatok tenni a jó és a rossz, a helyes és a helytelen között, megtanítalak titeket tisztelni és szeretni. Megtanítalak titeket nevetni és élvezni az életet. Nyugodt és békés lelket, elégedett énképet… megélni a jelent, elengedni a múltat és tervezni a jövőt. Szelektálni, meditálni és imádkozni.

Megtanítalak titeket optimistán szemlélődni és felismerni, elkerülni a gonoszt. Megtanítalak nevetni és sírni, vállalni az érzéseket és érzelmeket. Megtanítalak igent és nemet mondani. Megtanítom nektek, hogy hálásnak lenni jó. Megtanítom nektek, hogyan legyetek sikeresek abban ami érdekel. Megtanítom nektek, hogy bocsássatok meg magatoknak, ha hibáztok, és bocsássatok meg másnak is, ha hibáznak. Megtanítom nektek mi az érték és az értékes.

Feltétel nélkül és határtalanul szeretlek titeket és bízom bennetek!

Anya