Több, mint Baba Expo…

 

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba Expo. A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

Nálunk mindenki megtalálja amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Faktum bútor, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardo baby babakocsik, BABAVERDA, Kris-tár játékok, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

Ezen kívül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

Óránként ajándék sorsolás a belépők között! Fődíj egy wellness hétvége!!!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat…

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad helyünk van! Ha szeretne jönni hívjon minket! Készséggel segítünk! 06 70 611 33 77
Magánszemélyek asztalfoglalással kapcsolatosan a 06 30 820 47-47-es számon érdeklődhetnek.

Honlap: pestibabaexpo.hu
Facebook: facebook.com/pestibabaexpo/
Email: info@baba-expo.hu
marketing@baba-expo.hu

Jegyvásárlás a helyszínen!
Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes!

Időpont: 2019. április 28., vasárnap 9.00-16.00

Helyszín: HUNGEXPO B-pavilon

A PARKOLÁS INGYENES!