Srácok és csajok, avagy hogyan bánj a másik nemmel

 

Milyen fiúra vágynak a lányok? Hogyan kezeld a csajok hisztijeit? Íme néhány tipp, amelyek használatával könnyebben „bánhatsz” a másik nem képviselőivel. Így akár a szerelem is könnyedén beköszönthet hozzád.

 

Csajoknak srácokról:

1. Kosarat kaptam!

Ne csodálkozz azon, ha a fiúnak időbe telik, míg megszólít. Ugyanis félnek a visszautasítástól, és sokuknak nem nagyon van gyakorlatuk abban, hogyan is kezdeményezzenek beszélgetést. Ez pedig sérti az önbecsülésüket, és sokszor emiatt veszítik el egy lány érdeklődését.

Tipp: Ha azt látod, hogy nagyon tanácstalan, kicsit besegíthetsz neki: szólítsd meg Te!

 

2. Furcsa érzelmek

Nem érted miért piszkál az a fiú, aki amúgy tök helyes és tettszik is neked? Nos, erre egyszerű a válasz: a fiúk néha durvák és agresszívek, csak mert nem tudják hogy kezdeményezzenek a csajoknál. Ezért nem kizárt, hogy azért kerülsz folyton a célkeresztjébe, mert te is tetszel neki.

Tipp: Légy hozzá kedves és figyelmes, próbálj beszélgetést kezdeményezni vele!

 

3. Sírni nem ciki!

A fiúk sírását gyengeséggel szokták társítani. Pedig ez nem feltétlenül igaz, hiszen sok lány álma egy érzelmes fiú. Ám a srácok ezeket az érzéseket nem szívesen hagyják a felszínre törni, de ha mégis elsírná magát, semmiképpen se ítéld el érte. Sőt, nem csak a saját könnyeiktől félnek. Egy pityergő lányt látván sem igazán tudják mit kezdjenek a helyzettel.

Tipp: Ha úgy érzed, hogy bánatos, öleld át és biztosítsd arról, hogy rád mindenben számíthat!

 

4. A kellemetlen szagok

Borzasztóan kínosnak érzik magukat, ha le kell venniük a tornacipőjüket, mivel a legtöbb fiúnak kellemetlen szagú a lába. Éppen ennyire tartanak attól is, hogy a rossz száj- vagy izzadságszaguk. Erre könnyen felhívhatod a figyelmét, ha például a saját problémáidról kezdesz el beszélni.

Tipp: A ciki helyzetet úgy is elkerülheted, ha nem kötelezed arra, hogy levegye a cipőjét.

 

5. Sportmánia

A srácok oda vannak mindenféle mozgásformáért. A legtöbbjük szinte megállás nélkül tud beszélni a tegnap esti focimeccs legszebb góljairól vagy a versenyautók felépítéséről. Sőt, el is várják, hogy partnerük velük tartson a különféle rendezvényekre. Remek közös program lehet belőle!

Tipp: Jobb, ha egy kicsit utána olvasol a hobbijának, ha el akarod nyerni a szívét!

 

6. Nem vagyok puhány!

A legtöbb srác menő akar lenni, olyan, akinek mindenre van egy jó beszólása. Azt szeretné, ha a barátai és a csajok felnéznének rá. Ezért nagyon fontos számukra, hogy elismerjék és megbecsüljék őket. Valószínű kicsit meg is játssza majd magát neked, de te légy vele megértő és elfogadó.

Tipp: Ha túlzásba vinné azért tudasd vele, hogy jobban szeretnéd ha önmagát adná!

 

Srácoknak csajokról:

1. Fő a lovagiasság!

A lányok szeretik, ha a srácok felvállalják a hagyományos „férfi” szerepet. Ugyan mindig jól esik a nőknek egy kis odafigyelés, erre különösen szánj időt egy kapcsolat kezdetén. Mint tudjuk, mindenki képes kinyitni maga előtt az ajtót, vagy kihúzni a széket, na de mennyivel szebb és udvariasabb, ha ezt a férfi teszi meg.

Tipp: Ha azt veszed észre, hogy a csaj tétovázik, te ne habozz! Sőt, igyekezz megelőzni!

 

2. Virág nélkül egy lépést se!

Minden nő arca azonnal mosolyra derül, ha meglát egy szál virágot, főleg ha attól kapja, aki tetszik neki. Ha el akard nyerni egy lány szívét, ne menj üres kézzel a randira. Nem kell a legdrágábbat megvenned, a szándék a fontos. Meglátod, értékelni fogja!

Tipp: Rejtsd a hátad mögé vagy a kabátod alá, és egy megfelelő pillanatban lepd meg vele!

 

3. Lámpaláz: kettőn áll a vásár

Ideges vagy ha találkoznod kell vele? Attól félsz, hogy majd nem lesz miről beszélgetnetek? Hidd el, ő is ugyan így érez. A gyomorban verdeső pillangók érzését  mindenki átéli, nem kell emiatt kényelmetlenül érezned magad. Inkább beszéljetek róla, és máris oldódni fog a hangulat.

Tipp: Tanuld meg, hogyan küzd le ezt az érzést, mert más helyzetekben is eluralkodhat rajtad!

 

4. Csak kis lépésekben!

A csajok szeretnek kis lépésekben haladni a szerelem lépcsőjén. Azt akarják érezni, hogy nem csak kihasználják őket, hanem tartoznak valakihez, aki megérti őket. Ez pedig időt, türelmet és sok beszélgetést igényel. De mint tudod, a türelem rózsát terem.

Tipp: Várd meg, amíg ő ad jelet arra, hogy megfoghatod a kezét vagy megcsókolhatod!

 

5. A hatásos öltözet

A divat jön-megy, a fő, hogy mindig fordíts nagy figyelmet az ápoltságra. Ez egy csajnak nagyon fontos, főleg az első flörtölések és randik alkalmával, hiszen ekkor még csupán a külsőd alapján ítélkezik, mivel még nem ismeri az értékes belső tulajdonságaidat.

Tipp: Derítsd ki milyen stílus jön be neki, és próbáld azt megcélozni!

 

6. Mondd ki újra!

A csajok szeretik hallani, ha dicsérik őket, különösen, ha ezt egy fiú magától teszi. Légy figyelmes az öltözékével, frizurájával kapcsolatban, és vedd észre ha új külsővel jelenik meg. Jó pontot jelent, ha megdicséred még azelőtt, hogy ő felhívná rá a figyelmedet.

Tipp: Finoman azt is a tudtára adhatod, ami nem tetszik rajta, hogy legközelebb tudatosabban öltözzön fel!

 

welcsy

Fotó: Pixabay