Heineken

 

Bárhová is mész a világban, mindig üdítő olyasmit látni, amit felismersz. A zöld üveg, a piros csillag, a nevető „e”… mint egy régi barát palackba zárt üdvözlése. Hideg, friss, kiváló minőségű Heineken. 1873 óta mindenhol fogyasztják.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden Heineken minden országban ugyanazzal az állandó minőséggel és ízzel rendelkezik. Ennek ellenére nem szabad megfeledkezni arról, hogy a sörnek nem tesz jót a levegő, mert hatással van a friss, ropogós ízére. Egy világszínvonalú Heineken világszínvonalú védelmet érdemel: azaz kemény habot a tetején. Ez egy olyan záróréteg, mely a levegőt kint, az apró buborékokat pedig bent tartja, és biztosítja azt, hogy a megálmodott ízt élvezd.

A parton, buliban vagy útközben? Bárhol is vagy, érezd és élvezd a kiválóság igazi érintését egy doboz hideg Heinekennel, melynek frissítő íze biztonságban van a fénytől és a levegőtől. Biztosra veheted, hogy a doboz megőrzi a benne lévő íz kiegyensúlyozott gazdagságát, a frissítő tisztaságot és a csodálatos aranysárga színt.

forrás: https://www.heineken.com/hu