Lenor

 

A Lenor bemutatja az új Parfum des Secrets kollekciót. Négy egyedülállóan varázslatos textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését.
A Lenor egyik nagyra becsült hagyománya a frissesség érzete. Kellemes közérzetünk egyik titka ruháink hosszantartó tiszta illata és puha tapintása.
A tudomány és a művészet ötvözésével a Lenor egy úttörő formulát alkotott, mely gazdag illatkompozícióval új szintre emeli az öblítő klasszikus előnyeit.
Luxus/Prémium parfüm illatanyagok hozzáadásával tartós, kifinomult illatot hozott létre, amely tökéletessé varázsolja viselője stílusát.
A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás pillanatai és a személyes vonzerő ihlette, az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan személyiséget kölcsönöz.

Bemutatkozik a Lenor Parfum des Secrets négy illata: Mystery, Charm, Blush és Kiss.

“A csábítás születésének pillanatait akartam létrehozni az illatokban. A titokzatos Mystery a lehetőségek megragadására csábít, a Charm frissessége az új kapcsolat ígéretével vonz, a Blush lágysága a szerelem rózsaszín lebegését idézi, a Kiss mámorító illatában a szenvedély intenzitása jelenik meg.”

Rafael Trujillo, Lenor Perfumer Designer

forrás: https://www.everydayme.hu/markak/lenor