Aki ma válaszolt – Kovács Áron

 

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
Már két nőt. Az én – és a gyerekeim anyját. Így nagyjából az élet és minden jó forrását.

2. Milyen az egészséges ember?
Önazonos. Lehet betegsége, de ha önazonos, akkor egészséges! Attól lesz beteg igazán valaki, ha nem a saját életét éli.

3. Mi jut eszedbe a fehérről és feketéről?
Az Ebony and ivory című dal. Sokat karaokéztam még legény koromban… ?

4. Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?
A család és a szabadság! Nehéz tető alá hozni mindkettőt, de jó partnerrel és némi önuralommal lehetséges! 🙂

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Nem tudom, ez mit jelent… Vannak nők remek helyzetben és borzalmas helyzetben is. Ahogy a férfiak is. Nem szeretem ilyen módon külön kezelni a kettőt. Nincsen nők helyzete, meg férfiak helyzete, illetve van, csak családonként változik… Jogi értelemben van amikor hátrány nőnek lenni, valamikor előny… pont mint nálunk. Erre általánosságban nincs jobb válaszom…

6. Mitől igazi férfi a férfi?
Attól, hogy ha tudja mikor kell ütni és mikor simogatni. A keze alkalmas mindkettőre. Szükség is van mindkettőre! A lényeg, hogy melyiket mikor alkalmazza. Az igazi férfi helyesen ítéli meg és tartja önmagára nézve kötelezőnek az erő, szeretet és alázat egyensúlyát.

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Rendszeresen sportolok, igyekszem nem enni többet a kelleténél, életemben nem ittam alkoholt, nem dohányoztam soha… és kiköltöztem a fővárosból! ?

8. Mi a férfi feladata a családban?
Fenntartani és védeni. Akkor is, ha éppen mást is szívesen csinálna… Apának lenni, a gyerekei számára egy erős és rendíthetetlen várként létezni úgy, hogy közben ne ismerjenek se keményebbet, se melegszívűbbet nála! A férfi végül is egy gorilla, akinek puha, biztonságos az ölelése! ?

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
Ha története van és látni engedi. Ha önazonos, lásd 2-es pont. Ha megérti, hogy mások vagyunk, de hidat ácsol és nem éket ver.
Az igénytelenség taszít… szellemi és testi értelemben is…

10. Fontosnak tartod a táplálékkiegészítést?
Nem.

11. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Nem fél a nemi szerepek szerint játszani és olykor kilépni ezekből. Néha mosogatok, Gabi meg szobát fest. De ettől még nekem jobban áll a nadrág, neki meg a szoknya. .:) Nemek harca helyett a nemek együttműködésében hiszek. Csodát csak ketten hozhatunk létre, lásd gyerekek! Csak együtt válthatjuk meg a világot és önmagunkat! Egyedül lehet boldognak lenni természetesen, de a teljességhez kell a másik…

12. Mi jut eszedbe arról, hogy jó nő?
A polkorrekt válasz az, hogy a mátkám. Szerencsére tényleg nagyon jó nő, ezért bátran mondhatom! De álszent lennék, ha azt mondanám: nem nézek meg klassz csajokat! Hál’ istennek, mindenki mástól jó nő, szóval, nincsenek a “jónőségnek” fix kritériumai! Valaki az alakjától lesz vonzó, valaki a humorától, intellektusától nézésétől, járásától! ?
A playboy-lányok jó csajok, de ők csak egy szelete a nagy Jónő-tortának! Ha valaki nem hasonlít rájuk, nem kell aggódnia! ? Persze van egy határ, amin túl nem szaladhatnak el a lovak, sem testben, sem szellemben! Ugye teccikérteni?! ?

13. Mit jelent számodra az, hogy rossz nő?
Igénytelen önmagával és rosszindulatú másokkal. Röviden. ?

14. Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?
Níkosz Kazandzákisz. Görög regényíró. Legismertebb műve a Krisztus utolsó megkísértése , ami olyan dimenziókat nyitott meg bennem, amik életfilozófiává értek bennem. Vicces, hogy az egyház betiltotta a világ egyik – szerintem – legőszintébben, de nem ostobán vallásos és legszeretetteljesebb írását…. Lelkük rajta. Remekmű.

15. Valóra vált álom?
Nagyjából minden. Szakmai értelemben véve, minden érdekelt, ami színpad. Műsorvezető vagyok, énekes, zeneszerző, pár éve színész szerűség is, szóval amit megálmodtam, mind megkaptam… Mindent kipróbálhattam ami színpadon történik. Ok, táncos artistaként nem, de ezért is hálás vagyok és a nézők is azok lehetnek! ?
Más értelemben van egy fiam és egy lányom. Mindkettő valóra vált álom.
Ha bárki panaszkodni hallana, nyugodtan verjen szájon! ?

16. Mit jelent számodra a szerelem?
Többször lenne rá szükségünk, mint ahányszor megadatik… Az idő sajnos legyőzhetetlen ellenfele a szerelmi mámornak, ami ezerszer jobb bármilyen drognál…

17. Hiszel az újjászületésben?
Nem. De ettől még lehet! A halál utáni dolgokról egyet állíthatunk biztosan: hogy fogalmunk sincs róluk! Ezért kizárni nem zárok ki semmit, maximum kevéssé tartom valószínűnek.

18. Szerinted ki vagy te?
Valaki, aki nem tudta egyetlen lapra feltenni az életét, mert túl sok mindenhez volt kedve. Nem lett belőle nagyágyú, inkább svájci bicska, amivel nem vágod ki a fát, de sok mindenre lehet jó megoldás. ?

19. Mit jelent számodra a minőség?
Egy szó, aminek egyre kevesebb köze van a boldoguláshoz…

20. Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?
Egy jó családdal és igaz barátokkal a hátad mögött. És semmit nem kell elhinni túlzottan, amit rólad mondanak! Se a jót, se a rosszat. A közönség általában nem azért utál, ami benned utálatos és nem azért szeret, ami benned szerethető…

20. Mi üzensz a magyar rajongóknak?
Ne ítéljenek túl szigorúan, én csak jót akartam! ?