Boglári Szüreti Fesztivál

 

 

Idén is folytatódik a Boglári Szüreti Fesztivál már 43 éve íródó története.
Az ingyenes rendezvény, amely a Balaton legnagyobb szüreti fesztiválja, idén augusztus 16-20. között lesz Balatonbogláron a Platán strandon.
A már megszokott két színpad mellett idén egy utcazenész színpaddal kiegészülve, több tucat fellépővel, valamint új attrakciókkal és számtalan minőségi kézműves termékeket forgalmazó vásározóval várjuk a látogatókat.
Az idei évben a Boglári Szüreti Fesztivál színpadára lép Péter-Szabó Szilvia, Janicsák Veca, Szulák Andrea, Dániel Balázs, az Amigod, a Magna Cum Laude, a PASO, a USEME, Ruby Harlem, a Zorall, a Bikini, az Irigy Hónaljmirigy, a Paddy and the Rats, valamint a ROAD Akusztik és még sokan mások.

Az idei évben egy Magyarországon egyedülálló szuperprodukcióval is készülünk.

Természetesen a már megszokott vidámpark is itt lesz.

A borkedvelők első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival.

Infovonal: +36 (30) 530 – 3511, +36 (30) 641-3375

Instagram oldalunk Boglári Szüreti Fesztivál néven található a #boglarfeszt hashtage beírásával.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/boglarfeszt

forrás: https://www.facebook.com/boglarfeszt