Vitallon

 

Gyerekkorom óta érdekel az emberi test és lélek, valamint ezek kapcsolata, a megelőzés és a gyógyulás különféle módszerei.

Tevékenységeim kiegészítik egymást, de külön-külön is teljes egészet alkotnak, a test, a lélek és a szellem szintjén elindítják a gyógyító folyamatokat.

Minden kezelés a testi állapot felmérésével indul, e nélkül nem lehet hatékony kezelési tervet készíteni.

Ismerni kell a hormonális eltéréseket, részletesen elemezni a fizikai tüneteket, vagyis tudni kell, mi zajlik a testben.

A fizikai test kezelése az egyik nagyon fontos lépés, ami egy súlyos tünet esetén nem nélkülözheti az orvosi beavatkozást sem.

De a test tüneteinek kezelése után, ill. ezzel egyidejűleg fontos, hogy a magasabb szintekkel is foglalkozzunk. Ilyenkor lehet igénybe venni a természetes gyógymódokat. A betegségek a lelkileg fel nem dolgozott, elrejtett érzésekből is fakadhatnak.

A betegségek nem a test szintjén kezdődnek el, hanem sok esetben hosszú évek, évtizedek feldolgozatlan problémáiból. A test egy jelzőrendszere a tüneteknek, tehát a betegség nem a sors csapása, ahogy sokan gondolják ezt.

Ezért lenne fontos mindenki számára, hogy bármilyen kisebb testi tünet, vagy akár súlyosabb betegség esetén, a fizikai javulást követően elgondolkodjon az üzenetről.

A Bach virágterápia a lelki tüneteket kezeli a virágesszenciák finom rezgésével. A kezelés hatására egy kiegyensúlyozott és harmonikus érzés, a belső lelki egyensúly helyreállítása történik, valamint segít önmagunk megismerésében is.

A fülakupunktúra a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartásával elindítja az öngyógyító folyamatokat.

A panaszok, a tünetek sosem különálló dolgok, mindig oda-vissza ható folyamatokról beszélhetünk: például egy hormonális egyensúlytalanság testi tünet, de ez hatással van az érzelmeinkre is és fordítva.

De testi tünetekben nyilvánulhat meg az önismeret hiánya is, amire általában nem is gondolunk. Ebben nyújt nagy segítséget a karma asztrológiai elemzés, mely egy mély önismerettel ajándékozza meg azt, aki erre nyitott.

Itt feltárhatók azok az energiák, amiket magunkkal hoztunk. Mire vagyunk képesek és mibe nem kellene felesleges energiát befektetni. Milyen célokkal és feladatokkal jöttünk? Hogyan hozhatjuk ki magunkból a legjobbat, amitől aztán elégedettek és boldogabbak leszünk.

Mindezekben tudok segíteni holisztikus, teljes embert feltáró kezeléseimmel.