Lara Fabian novemberre tervezett koncertje 2020. május 28-án kerül megrendezésre!

 

IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Ezúton értesítjük az érdeklődőket, hogy előre nem látott körülmények miatt a francia The Voice TV műsor felvételi dátumai megváltoztak, amelyhez kapcsolódó kötelezettségei miatt Lara Fabian kénytelen az eredetileg novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit más időpontban megtartani. A budapesti show 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek továbbra is kaphatók a a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A novemberi koncertre megváltott jegyek további teendő nélkül érvényesek a májusi koncertre. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket a jegyértékesítésre vonatkozó ÁSZF XII./24-30. pontjainak megfelelően, 2019. december 5-i jogvesztő hatállyal lehet visszaváltani. A visszaváltást a Ticketpro Hungary Kft. végzi. Bővebb információ: www.funcode.hu/visszavaltasi-szabalyzat

Lara Fabian, valamint managementje elnézést kér mindenkitől az okozott kellemetlenségekért és szeretettel várják a rajongókat a koncertre az új időpontban.