BUDAPEST VARIETÉ 2020. február 7 -16. Duna Palota

A Nemzetközi varieték sztár komikusával és a

A VILÁG LEGKIVÁLÓBB MŰVÉSZEIVEL

A Budapest Varieté megálmodói: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, akiknek a Budapest Varieté 2020-as előadásra a világ legkiválóbb művészeit sikerült meghívniuk!

A Káprázat és Humor című̋ előadás a revük és varieték nemzetközi világában ismert hazai és külföldi artista művészekkel, akik bronz, ezüst és arany díjjal is kitüntettek nemzetközi cirkusz fesztiválokon.

A humor mesterei a Ciruqe du Soleil főszereplő showman-je először Magyarországon, és a varietévilág, legviccesebb SZTÁR komikusa a Monte Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertese a magyar származású Steve Eleky fogja szórakoztatni a közönségét!

Ezen kívül, egy káprázatos énekes díva, A Szombat Esti Láz elképesztő táncosai és Kőhalmi Ferenc a fantasztikus humorú műsorvezető, aki végig kalauzolja a nézőket a fülledtt erotika és a szerelem hálóján át egész a rockos hangulatig. Monte Carlo, New York, Las Vegas, Paris…… után Budapesten a varietévilág legkiválóbb művészei!

Egy igazi szórakozás klasszikus módon, a mai időknek megfelelően a legnagyobb varieté sztárokkal és egy fantasztikus vacsorával Magyarország egyik legjobb séfjétől.

 Ez a Budapest Varieté!

Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián

A Séf

Az est exkluzív vacsora, tervezője Litauszki Zsolt a Gundel étterem executive séfje, aki egy igazán mesteri gasztronómiai élményt varázsol a Budapest Varieté vendégei számára! Egy felejthetetlen ízvilág Magyarország egyik legkiválóbb séfjétől.

Kőhalmi Ferenc Bűvész és Műsorvezető

Kőhalmi Ferenc a Budapest Varieté házi gazdája, aki kellemes hangjával, bűvésztudásával és egy varázslatos humorral kalauzolja végig a közönséget a varieté show világába. Hisz sose fogyjon el a varázslat, mert a cilinderes figura bárhol is jelenik meg, repülnek a tárgyak és mosolyognak az emberek. Bátran kijelenthetjük, hogy Ferenc Magyarország legszimpatikusabb és legszertehetőbb műsorvezetője. Többszörös nemzetközi bűvészverseny nyertes és többek közt a Bűvész Európa Bajnokság bronz érmese.

Steve Eleky – A Budapest Varieté sztárvendége

A varietévilág legnagyobb sztárja a magyar származású Steve Eleky, aki komikusként lett világhírű. A hatvanas évek elején kivándorolt legendás magyar cirkuszművész-család gyermekeként Németországban, Kasselben született. Artistaként és zsonglőrként kezdte a pályáját, de igazán egyik műfajban sem találta a helyét. Előszőr a skót szoknyás karakterű komikusként a világ legnagyobb revü színházában a Berlini Friedrichstadt-Palast-ban lépet színpadra ami azonnal hatalmas sikert és népszerűséget hozott neki. Steve a legpatinásabb varieték, revük, dinner showk állandó fellépője. A Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertese a varieték sztárja először magyar színpadon.

Steve-nek egy külön kötődése van a Budapest Varietéhez, hiszen családja fellépői voltak az 50-es években az egykori Budapest Varietében.

Az ő szavaival élve:

“ez a 2020-as fellépés Budapesten a szívem csücske”

Michael Halvarson – Bűvész/zsebtolvaj – A Cirque du Soleil Sztárja

Svédországból a világ egyik legjobb bűvész/zsebtolvaja! Michael Halvarson a svéd bűvész, zsebtolvaj, komikus és showman, aki egyedi karakterstílussal és elképesztő kézügyességgel rendelkezik. A legpatinásabb varieték és show műsorok fellépője világszerte. A Cirque du Soleil, Koza című előadás főszereplője sztárja. Többek közt a The Illusionist előadásában is láthatta őt a közönség és az angol BBC által készített TV műsorban a The Magicians-ben amik nagy elismerést jelentenek egy bűvész számára.

Rodolfó szavaival élve:

“Figyeljék a kezemet mert csalok”

Trio Bokafi – Ugródeszka Akrobaták

A 3 fiatalember lélegzetelállító ugródeszka akrobata, számuk egy igazi klasszikus unikum magyar produkció. A világ legismertebb és legnívósabb varieték állandó fellépői. Többszörös nemzetközi cirkusz fesztiváldíjasok, többek között a franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertesei. Németország legpatinásabb varieték, dinner showk a Palazzo és Teatro rendszeres fellépői.

A lélegzetelállító ugrások és több fordulatos szaltók a levegőben egy igazi eleganciával fűszerezve. A varieték sztár ugródeszka akrobatái, akik a nagyvilágot bejárva a Budapest Varieté színpadán mutatják be elképesztő műsorszámukat!

Thu Hien – Drótkötél egyensúlyzó

A Vietnámi Thu Hien, aki a világ legjobb női lengődrót artista művésze. Produkciója nem csak lenyűgöző, hanem egyedülálló a világon. Világ szerte nemzetközi cirkuszfesztiválok, varieték, revük és Tv műsorok közönségét kápráztatta el. Franciaország legnagyobb revü műsorának a Royal Palace sztár fellépője a Budapest Varieté színpadán lesz látható hihetetlen műsorszámával. Többszörös varieté és cirkuszfesztivál díjnyertese.

Az Kazasztáni Cirkuszfesztivál Arany díjasa, a moszkvai Nikulin nemzetközi fesztivál Bronz díj nyertese. Lélegzetelállító produkció amitől garantáltan eláll a közönség lélegzete.

Veres Henrik – Pattogó Labdazsonglőr a Cirque du Soleil zsonglőre

Veres Henrik a világ egyik legjobb és leggyorsabb pattogólabda zsonglőre, aki 12 éves korában kezdte elsajátítani a zsonglőrködés tudományát, és rá 2 évre már a közönség is megcsodálhatta elbűvölő tehetségét. Különleges produkciójával a franciaországi varieté fesztiválon ezüstérmet nyert. Jelenleg a Cirque du Soleil előadásainak rendszeres fellépője. A hagyományos zsonglőrszámoktól eltérően Henrik pattogólabdákat használ, melyekkel a magasba dobálva és lefelé pattogtatva egyaránt szédületes gyorsasággal bravúros trükköket mutat be elegáns varieté stílusban.

Fever Dance Group a Budapest Varieté Tánckara

A Fever Dance Group az RTL Klubbon több évadon keresztül futó Szombat Esti Láz című nívós televíziós show-műsor művészei alkotják, mellyel egyedálló Magyarországon! A rutinos és magasan képzett táncosok, a látványos koreográfiák és a csodálatos kosztümök garantálják a színvonalas és önfeledt szórakozást!

Czigány Judit – A Budapest Varieté énekes Dívája

Judit egy kivételes énekesnő káprázatos hanggal aki már óvodás korában tudta, hogy énekesnő szeretne lenni. A Budapesti Operett Színházban elvégezte a Broadway Stúdiót és ez idő alatt számos szerepet játszott el. A Recirquel társulat énekesnőjeként bejárta a fél világot. Énekelt már Kolumbiában, Tel-Avivban és számos más országban világszerte. A Sztárban Sztár Leszek televíziós műsorban is láthatták már a TV2 nézői.

Bakk Diana – Rúd Akrobata

Diana egyedülálló és kimagasló tehetségét mutatja be a rúdon. Egy szexi műsorszám ahol az akrobatikus elemek keverednek a mozgással. A műsorszám különlegessége, hogy nem csak a rúdon, hanem a rúd tetején is bemutat kéz és fej egyensúlyozó trükköket, 3 méter magasban, biztosító kötél nélkül ami a világon egyedülálló. A Spanyolországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál különdíj nyertese és a Winter Garten Varieté fellépője. Egy igazán egyedi és stílusos műsorszám ami betekintést mutat az erotika és a szenvedély világába.

Duo Juderto – Légtornászok

A Duo Juderto, Bistei Judit és Kökény Róbert nem csak a színpadon de az életben is egy párt alkotnak. Elképesztő légtornásztrükköket mutatnak be az úgynevezett gurtni kelléken több méter magasban. Műsorszámukkal egy romantikus és érzelmekkel teli hangulatot mesélnek el a színpadon és levegőben.

A költészet, a zene és az artisztika lenyűgöző szimbiózisa elevenedik meg. A Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál– Lyrical Circus Show résztvevői és tengerjáró luxushajók rendszeres fellépői. Érzelmileg dús új produkció a varieté világban .

Szebasztián és Krisztina – Villámgyors Átöltözők

A villámgyors átöltözés mesterei Szebasztián és Krisztina egy Gyors Átváltozásos műsorszámot mutatnak be, amikor Krisztina a közönség előtt varázslatos gyorsasággal vált karakterről karakterre, és bújik egyik kosztümből a másikba, miközben egy varázslatos hangulatot varázsolnak Szebasztiánnal a színpadra, csupán egy esernyő alá, egy lepel, vagy szűk henger mögé rejtőzve. A Quick Change Dance műsorszámukat Európa, Amerika, Ausztrália és Ázsia több mint 50 országában láthatta már a különböző varieték, revük, musicalek, luxushajók közönsége. Nemzetközi cirkusz fesztiválok többszörös díjnyertesei Ázsiában és Európában.

További információk: www.budapestvariete.hu

Előzetes: https://www.facebook.com/budapestvariete/videos/2497856710304951?vh=e&sfns=mo