Veszélybe került a Világjáró Magazin megjelenése

A koronavírus miatt kialakult helyzet következtében a közel 20 éves Világjáró következő száma jelenleg nem tud nyomdába menni. A kiadó Magyarországon egyedülálló kezdeményezéssel szeretné megmenteni a veszélybe került lapot: arra kérik az olvasókat, hogy közösségi finanszírozással segítsék őket. Ha ez megvalósul, reklámmentes lesz a magazin.

„A kialakult helyzet miatt a Világjáró Magazin megjelenése veszélybe került, mert valamennyi hirdetőnk visszalépett, így a közel 20 éves Világjáró következő száma jelenleg nem tud nyomdába menni. Viszont kitaláltunk valamit, amivel megváltoztathatjuk ezt az állapotot, ráadásul ez egy Magyarországon egyedülálló kezdeményezés: Reklámmentes lehet a Világjáró Magazin! Ennek érdekében közösségi finanszírozást indítunk, mindössze 5000 lelkes Világjáróra van szükségünk!” – áll a kiadó felhívásában.

Sajnos most nem utazhatunk. De addig is lehetünk igazi Világjárók! A részletek itt érhetőek el: https://vjm.hu/felhivas-reklammentes-lehet-a-vilagjaro-kozossegi-finanszirozas/