Kanapékoncerteket ad Szőcs Renáta

A TV2 Star Academy győztese péntek esténként a Facebook-oldalán tesz közzé videókat, amelyekben népszerű magyar dalokat énekel, ezzel is támogatva a magyar zenét és annak hallgatását. Szőcs Renáta már túl van három „kanapékoncerten”, videóit több százezren nézték meg.

#Karanpéntek néven új projektet indított Szőcs Renáta. Az énekesnő péntekenként 19 órától egy-egy új zenei videóval lepi meg a Facebookozókat. Az elkövetkezendő 5 hétben magyar örökzöldeket fog előadni, ezzel is támogatva a magyar zenét és annak hallgatását.

„Három hete vonultam önkéntes karanténba, akkor határoztam el, hogy egy kis örömöt szeretnék csempészni mindenkinek a szívébe, akit a négy fal közé zárt a koronavírus. Egy spontán ötlettől vezérelve a kedvenc dalaim éneklését videóra vettem és feltöltöttem a Facebookra. Nagyon meglepődtem és meghatódtam amikor megláttam, hogy milyen reakciókat váltott ki az emberekből: utoljára akkor kaptam ennyi gratuláló üzenetet, amikor megnyertem a Star Academy-t a TV2-n. Mindhárom eddigi videómat többszázezren nézték meg, a Facebook statisztikái szerint ráadásul több mint félmilliós elérést produkáltak. Ekkor döntöttem el, hogy nem hagyom abba, sőt szervezett formát adok neki: #Karanpéntek néven minden héten új dallal és videóval jelentkezem” – mondta Szőcs Renáta.

Bővebb információ és videók elérhetőek Szőcs Renáta Facebook-oldalán, ahol pénteken 19 órától lesz látható az új előadás: https://www.facebook.com/Sz%C5%91cs-Ren%C3%A1ta-hivatalos-oldala-162899804138186/