Ezúton szeretnénk Neked bemutatni Trianon-akták című, ARG játékunkat.

A József Attila Színház megbízásából a Trianoni Békeszerződés 100. évfordulójára készített játék bepillantást enged tíz történelmi személy életébe és világlátásába a Nagy Háború kitörésétől a Békeszerződés aláírásáig.

A Trianon-akták egy interaktív történet, melynek során Hunyady Sándor újságíró – és később sikeres drámaíró – téged kér fel, hogy segíts neki felderíteni a Trianonhoz vezető eseményeket. Megbízásából Facebookon keresztül interjút készíthetsz a híres történelmi személyekkel, Gavrilo Principtől, a szerb merénylőtől kezdve Apponyi Albertig, a trianoni küldöttség vezetőjéig.

A játék célja, hogy megismertesse a játékosokkal a Békeszerződéshez vezető utat tíz különböző életúton keresztül, miközben egy pár órás múltidéző kikapcsolódást nyújtson.

A játék menetében olyan, mint egy virtuális szabadulószoba. Ha felkeltettük érdeklődésed, kérlek, ne habozz: játszd végig játékunkat a www.trianonaktak.hu oldalon. Szívesen válaszolunk a játék kapcsán kérdéseitekre, és örömmel vennénk, ha ajánlanátok felületeiteken.

 

Köszönjük: József Attila Színház