Várja Önöket a leányfalusi termálfürdő!

forrás:http://www.leanyfurdo.hu/

Ne rettentse el az időjárás! Az ország azon kevés fürdője közé tartozunk, mely a gyógymedencéjében is fogadhatja vendégeit. Legyen ön is az élmény részese, látogasson el hozzánk! Ne feledje, pénteken és szombaton az éjszaka is fogadjuk a vendégeket.

További jó hír, hogy most hétvégén is hétköznapi árakkal fogadjuk önöket.

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy fürdőnk 2020. május 29-től újra fogad látogatókat, naponta reggel 6:00 – 19:00 óráig, valamint pénteken és szombaton este 20:00 – 24:00 óráig is.

Fürdőnk üzemeltetése sok dologban megváltozott a koronavírus okozta pandémiás helyzet következtében.

Kérjük, hogy saját és a fürdőt látogató többi vendég érdekében is tartsák be az alábbi szabályokat!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szabályozása értelmében jelentősen csökkent az egy időben befogadható vendégek száma.  A még beléptethető vendégek számát weblapunkon www.leanyfurdo.hu  folyamatosan közöljük! Kérjük, indulás előtt tájékozódjanak a belépési lehetőségről.

Bérlettel rendelkező vendégeink számára, bérletük  felhasználhatóságát 2 hónappal meghosszabbítottuk!

A rendkívüli helyzet miatt a következő szabályok betartást kérjük Önöktől:

  • személyek közötti 1,5 méteres távolság tartása, a bejáratnál, a pénztárnál a padlón jelöljük az ajánlott egymástól való távolságot

  • a megváltott jegyet kérjük, őrizzék meg, mert távozáskor a kapunál szükség van rá, hiszen a maximális vendégszám elérése estén az Ön távozása ad lehetőséget új vendég belépésére!

  • az öltözőben szintén a padlón jelezzük a biztonságos távolságot, két jelölés között csak egy ember, illetve egy háztartásban élők tartózkodhatnak.

  • kérjük, hogy a medencébe lépés előtt és után mindenféleképpen zuhanyozzanak!

  • a fürdő egész területén a papucs viselése kötelező!

  • a medencék egyidejű befogadóképességének csökkentése miatti belépési korlátokra az úszómesterünk fogja Önöket figyelmeztetni, lehetőség szerint a 1,5 m-es egymástól való távolságot kérjük itt is tartsák be!

  • a zöldterületen egy főre legalább 16nm pihenő terület fenntartása szükséges.

  • az élményelemeket jelen pillanatban nem üzemeltetjük!

  • a rendkívüli helyzet következtében a gyógymedencét péntek és szombati napokon 18 órakor zárjuk, hogy az éjszakai fürdőzésre újra fertőtlenítve tudjuk biztosítani Önöknek.

  • a higiéniai követelményeknek megfelelően fokozott gyakorisággal takarítjuk a korlátokat, öltözőket, szekrényeket és a mellékhelyiségeket.

Kérjük Önöket arra, hogy e szabályokat maradéktalanul tartsák be, hiszen csak ez biztosítja a gondtalan pihenésüket és kikapcsolódásukat.

Tisztelettel,

Balogh Zoltán