Nyári Black Friday a Vivre-n

Egy héten keresztül akár 85% engedmény szőnyegekre, kanapékra, kerti bútorokra és még sok minden másra

Szerdától a Vivre, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza megrendezi első nyári Black Friday vásárát. A hatalmas kedvezmények július 8-án 18:00 órától lépnek életbe.

 A Vivre vásárlói július 8-a és 15-e között lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc termékeiket akár 85%-os kedvezménnyel vásárolják meg.

A kedvezmények a vivre.hu oldalon megtalálható minden termékkategóriára érvényesek lesznek. A leárazott termékek között szerepelnek festmények 2914 Ft-tól, világítótestek 2914 Ft-tól, szőnyegek 3643 Ft-tól, ágyneműk 7287 Ft-tól, kerti bútorok 21 790 Ft-tól, valamint kanapék 36 365 Ft-tól.

„A Black Friday nyári különkiadására vonatkozó döntésünk egyértelmű volt, hiszen az utóbbi időszakban magas keresletet figyeltünk meg a lakberendezési és dekorációs ágazatban. A legtöbbünk az elmúlt hónapokat otthon töltötte, így elkezdtünk több figyelmet szentelni a közvetlen környezetünknek. A Vivre-nél mindig szem előtt tartjuk vásárlóink igényeit, és a beszállítóinkkal gyorsan egyedülálló, rendkívül vonzó árakban tudtunk megállapodni világszerte, hogy minden érdeklődőnek megadjuk az esélyt otthonuk, kertjük vagy teraszuk kedvező áron történő berendezésére” – mondja Iulian Vegheș, a Vivre marketingért felelős alelnöke.

„Készen állunk arra, hogy vásárlóink minden kívánságát teljesítsük. Mint minden Black Friday esemény esetében, ez alkalommal is roppant hatékonyan mozgósítottuk erőforrásainkat. A járvány következtében kialakult szállítási korlátozások betartásával is sikerült rövid idő alatt sok ezer terméket eljuttatnunk a Vivre-raktárakba. Vásárlóinkat így széles termékskálával és gyors kiszállítással, hosszú várakozási idő nélkül várjuk” – mondja Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.

A kampány mind a 9 országban folyik majd, amelyekben a Vivre jelen van: Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban.

További információ, valamint egyéb meglepetések a www.vivre.hu/blackfriday honlapon találhatóak.

Sajtókapcsolat:

Petrányi-Széll Rita

PS:PRovocative

Telefon: (+36) 1 782 4246

Mobil: (+36) 30 347 6472

E-mail: pr@vivre.hu

Webcím: http://www.vivre.hu

*********************************

A Vivre-ről

A Vivre Közép-Európa vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza. A 2012-ben, román vállalkozók által alapított vállalat kínálata 9 országban, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban érhető el. A kínálatot több mint 150 000 bútordarab, dekoráció, textília és kiegészítő építi fel, amelyeket 1000 márkától gyűjtött össze világszerte a vállalat a Vivre oldalára és az applikációra. Mára a márka, amely 4,8 millió teljesített rendeléssel és több mint 820 000 vásárlóval büszkélkedhet, több ezer új terméket kínál mindennap azoknak, akik saját maguk tervezői szeretnének lenni.