Aki ma válaszolt: Sándor Orsi

 Nagyon sokoldalú, színes egyéniség és elfoglalt vagy, hogy néz ki mostanában egy „átlag heted”?

Heti két este élő sporthíradót vezetek a DigiSport csatornáin. Azon kívül heti két divattippet gyártok instagramra és minden hétvégén kreatív ötletekkel lepem meg a követőimet, amiben lépésről lépésre megmutatom hogyan tudja bárki elkészíteni ezeket. ( www.instagram.com/sandor_orsi ) Tudom, hogy furán hangzik, de nagyon sok időt elvisz a tartalomgyártás az instára. Aztán ott van még a háztartás, és leginkább édesanyja vagyok két ovis csibésznek ?


Hogyan és mivel telt a karantén?

Pont a karantén hozta a lehetőséget, hogy belevágjak a lakásdekoráló- barkácsolós- varrogatós hétvégi DIY ötletelésembe. A Sport24-ben nem voltak élő stúdiós felvételek, 83 napot töltöttünk együtt otthon. Most, hogy már újra híradózom is, néha kicsit sűrű így a program ?


Mi az ami inspirál?Hogyan és honnan jönnek az ötletek?

Sokat lapozgatok lakberendezős oldalakat, imádom a Pinterest-et is. Ha tetszik valami, lementem, és megcsinálom a saját verziómat, kicsit másképp, az én ötleteimmel kiegészítve.


 Az online tér egyre jobban beszippantja az embereket, hogyan lehet megtartani egy egészséges egyensúlyt?

Nem könnyű. Főleg ha az online tér a munkahelyeddé válik. Vagy az egyik munkahelyeddé… És főleg ha maximalista vagy. Na akkor tudatosan kell határt szabni a világhálón töltött órák számának.


Mik azok a dolgok amik igazán fontosak számodra?

Rengeteg dolgot tudnék felsorolni. De talán a legfontosabb, hogy minél több boldog pillanatot éljünk meg itt, ebben az életünkben. Az egész úgyis olyan gyorsan elszalad, és a végén csak ez ad értelmet az egész ittlétnek.

Ha lenne 3 kívánságod, mi lenne az?

Hogy lehessen még végtelen sok kívánságom ?.


Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?

Szeretni és szeretve lenni. A létező legerősebb érzelmi kötelék két ember között. Ösztönös, feltétel nélküli és örökké tartó szeretet. Nem véletlen, hogy ahol ez nem adatik meg, könnyen kisiklik a lélek.


Valóra vált álom?

Folyamatos álmodozó és álom megvalósító vagyok. Gyerekkorom óta teremtem a helyzeteket, eseményeket magam körül. Tudom, hogy a varázsló mindannyiunkban ott lakik!

Szerinted ki vagy te?
Remélem egy kedves lány, akit kedvelnek az ismerősei, ha ez megvan, én kész vagyok ?


 Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?

A sikereket megélni kell, a kudarcokat kell feldolgozni…

Mik a jövőbeni terveid?

Hogy a hobbim legyen a munkám. Ez nagyából most is így van… Az instán elkezdett hétvégi kreatív ötleteléseimből pedig szeretnék főállást faragni…


Mi üzensz a 20 illetve a 80 éves Önmagadnak?

A 20 évesnek:
Ami nem megy, azt engedd el, valami sokkal jobbat szán neked az élet!
A 80 évesnek:
Igyekszem minél több jót beletölteni, hogy ne légy elégedetlen ?