MEGÉRKEZETT A MOSOLYKA FILM ELŐZETESE – EGY ÁLOMMAL PÁROSÍTVA

Ha van, aki nagyot mer álmodni, és azt meg is valósítani, akkor az Mosolyka és férje, Sankó együtt. Majd helyett MOST filmjükkel egy valódi önismereti utazásra hívnak. Szeretnék átadni, hogy MOST cselekedj, haladj Te is a saját utadon, és hozd ki belőle a legtöbbet. Mosolyka Te döntesz bestseller könyve után filmen is megmutatja, hogy érdemes célokat kitűzni.

Hozleiter Fanny Mosolyka és férje, Sankó Pegasus Envoyé, illetve Vékony Zoli négy éve vágtak bele a Mosolyka – Majd helyett MOST c. filmbe egy könnyed elhatározás után, de a megvalósítás tartogatott számukra kihívást. Hittek abban, hogy ha el tudják képzelni, meg is tudják valósítani. Kitartásra volt szükségük, kezdetben a szakma inkább lebeszélte őket az alkotásról, hisz még egyikük sem készített filmet, de nem adták fel! Neves színészek azonnal beleszerettek, és díjazás nélkül, vagy jelképes összegért álltak teljes mellszélességgel céljuk mellé. Végül a film létrejötte nagymértékben köszönhető Gattyán György üzletembernek, aki társproducerként csatlakozott a produkcióhoz.

A filmet is a megszokottól eltérően kezdték megvalósítani, szívükre hallgattak a hitetlenkedők helyett, és a bemutató is különleges lesz. Mozi helyett online kerül bemutatásra a film. Itt is az előzetes, amit Mosolyka vágott meg és a filmet is együtt rendezte férjével és Vékony Zolival. A premier dátumát pedig a közösségre bízták: akkor kerül bemutatásra a film, ha sikerül elérni a 25 ezres nézőszámot.

Ha ez meghiúsul, a hazai bemutató később lesz megtartva, a filmjegyek árát visszafizetik. Azonban Fanny, mint mindig most is bizakodó.
„Nagyon bízunk az alkotás pozitív fogadtatásában. Ha sikeres lesz a film, egy nagy álmunkat szeretnék megvalósítani: ki szeretnénk fizetni első közös otthonunkat” – mondta Fanny.

A Mosolyka – Majd helyett MOST c. igaz történet arra keresi a választ, hogyan lehet újra és újra felállni a legreménytelenebb helyzetekből is. Mosolyka miből meríti az erejét? Mi az, amit majd helyett MOST érdemes megtennünk magunkért és másokért? Az orvosi diagnózis – amit Mosolyka már szándékosan nem használ – sokszor csupán lehetőség, hogy felismerjünk egy sokkal nagyobb igazságot, hogy meglássuk a valódi valóságot.

Elsősorban mégis abban bíznak az alkotók, hogy a film mellett a bizonyítottan bevált életfilozófia értékes, és sokan lesznek kíváncsiak a szuper szereposztásban megalkotott filmre.

A jegyek már foglalhatók ITT.

Szereplők:
Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Mácsai Pál, Fanny Mosolyka, Sankó Pegasus Envoyé, Cserna Antal, Szalai Kriszta, Nyertes Zsuzsa, Kiss Tibi (Quimby, Aranyakkord), Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter, Faragó András, Hais Dorka, Hais Fruzsi, Oszvald Marika, Borbiczki Ferenc

Idézetek:
MÁCSAI PÁL:
“Azt mondta a Csuja Imi, hogy én ezt szeretni fogom. És igaza is lett.”

CSUJA IMRE:
“Az első találkozáskor szembegurult velem egy csodálatos személyiség, egy igazi mosolyal-
bum. Egy ilyen hölgy mellé, mint Fanny Mosolyka, oda lehet állni teljes vállszélességgel, az
ilyen ügyekért is éri meg élni.”

SANKÓ “PEGASUS ENVOYE”:
“Ez nemcsak egy love story, hanem a valóság, és ami mögötte van.”

UDVAROS DOROTTYA:
“Erre a felkérésre csak igent lehetett mondani. Mikor megláttam Mosolykát és Sankót, telje-
sen elvarázsoltak. Úgy éreztem, igen, ehhez én hozzá szeretnék járulni mindennel, amivel csak tudok.”

HOZLEITER FANNY MOSOLYKA:
“Annyi mindenre mondták már nekem, hogy lehetetlen. Ha mindre hallgattam volna, mit mesélnék az unokáimnak?”

SZABÓ GYŐZŐ:
“Ami igaz ügy, ami érték, amit fontos kommunikálni, azt mindenképpen vállalom, és abban
segítek. Nem is kellett felsorolni a többiek nevét, anélkül is igent mondtam.”

KISS TIBI – QUIMBY, ARANYAKKORD:
“Nem mindegy, mit támogatunk, vagy mi az, amit egyszerűen csak hagyunk, hogy legyen, és
mi az, amit pusztítunk. A Most az Isten játszótere. Azért van, hogy éljünk vele.”

KÁLLOY-MOLNÁR PÉTER:
“Csinálni kell a magyar filmeket, nem beszélni róla, és nem távol maradni tőlük, hanem
együtt összefogni, kitalálni, felvenni.”

FARAGÓ ANDRÁS:
“A film ez is, az is. Az ember mosolyog, de azért lehet, hogy közben egy könnycsepp is ki-
csordul a szeméből.”

SIDI – TANKCSAPDA:
“Nagyon tetszik az a közösség, amiben az alkotók mozognak, együtt lélegzik mindenki.”