”Nyisson egy új világot a Stäjerrel!”

A  Stäjer közel 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag, fa és alumínium nyílászárók forgalmazása, és kivitelezése területén.

A legkedvezőbb árú termékektől, a luxus színvonalig, minden megtalálható nálunk egy helyen, így időt és pénzt spórolunk meg ügyfeleink. Az energiatakarékossági előírások és a növekvő biztonsági igények miatt nyílászáróink a legmodernebb alapanyagokból, a precizitásról ismert német technológiával készülnek.

Raktárkészletről azonnal, egyedi méretű szerkezetekkel akár 2 hetes átfutással is tudunk szolgálni már termékekkel.

Célunk, hogy partnereinknek és ügyfeleinknek ne csak termékeket tudjunk biztosítani, hanem egy megbízható műszaki hátteret is. Kollégáink folyamatos képzéseinek köszönhetően legkülönlegesebb igényeket és kéréseket is könnyedén teljesítjük. Az általunk elvégzett nyílászáró csere utáni helyreállítási munkák kivitelezését is vállaljuk, igény szerint!

Hosszú távú célunk, hogy vevőink ne csak a termék megvásárlásának pillanatában legyenek elégedettek nyílászáróinkkal, hanem évek, sőt évtizedek múltán is. Az általunk elvégzett ablak csere illetve egyéb nyílászáró csere megbízásokra garanciát adunk minden esetben! Nyílászáró csere és forgalmazási tevékenységünket ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellet végezzük! Fontos, hogy az elvégzett munka nem pár évre szól, ezért minden képen megfontoltan kell kiválasztani a nyílászárót és a csere kivitelezőjét…..

bővebben:http://www.stajer.hu/