Aki ma válaszolt: Hozleiter Fanny Mosolyka

fotó: Gyurkovits Tamás

Mit jelent számodra a siker?

Amikor úgy alszom el, ma is tettem valamit magamért és másokért.

Amikor olyan dolgok történnek az életemben, amit egykor szívesen mesélek el unokáimnak.

 Mi jut eszedbe a fehérről  és feketéről?                  

A jó és a rossz. A két véglet. A körforgás hogy a sötétség után mindig jön a nappal, ahogy minden rossz után vár ránk a jó is.

 Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?    

Sankó a férjem, a társam a barátom. Az önazonosság. Önfeledt öröm. Szeretni és szeretve lenni.

Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?

Minden időszakban voltak és lesznek kihívások, és könnyebbégek is, ahogy az életfilozófiám is tartja,mi döntjük el mit hozunk ki az életből, a helyzetből.

Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?                       

Egymásra odafigyelő, szeretettel és megértéssel teli, egymás igényeihez alkalmazkodó, egymást kiegészítendő.

Valóra vált álom? 

32 évem alatt sok ilyennel büszkélkedhetek, a legtöbbért megdolgoztam. Az egyik legnagyobb álmom, hogy feleség vagyok, egy fantasztikus férfi felesége, a Balatonnál élek és még mindig van lehetőségem majd helyett MOST tenni magamért és másokért.

Mit jelent számodra a minőség?  

Bele tenni mindig azt a bizonyos pluszt.

Mikor érzeted, tudatosult benned, hogy sok embert érdekelsz?

2009 környékén, amikor a blogom elkezdtem írni és egyre többen olvasták, rám köszöntek az utcán, írtak visszajelzéseket.Olyan dolgokat, amikre a történeteim inspirálták az embereket.

Igen furcsa társadalomban élünk, a szólás „szabadságával” voltaképpen mindenkinek joga van szólni, nyilván azt milyen minőségben teszi annak a kompetenciái szabnak határokat. Hogyan lehet jól reagálni  a „rosszindulatú” kommentekre?

Nagyon sokat erősödtem lelkileg a saját magam elfogadásában az elmúlt 10 évben. Hazudnék ha azt mondanám ma már nem tud megérinteni, de mára már tudom elsősorban magamnak kell megfeleljek és nem a világnak.

Ha válaszolok is ilyen kommentekre, igyekszem mindig úgy tenni, azzal tudom képviselem saját magamat és nem csak neki válaszolok, hanem a többi olvasómnak is, és olyat írni amiről azt gondolom évekkel később is fogom vállalni mert önazonos.

Mi/k/ és ki/k/ inspirálnak a hétköznapokban?

Nagyon szeretek olvasni, főképp önéletrajzi, önfejlesztő történeteket, mindig találok benne olyan dolgokat ami inspirál, de leginkább a férjemtől Sankótól kapom a legnagyobb inspirációt, azt a bizonyos pluszt, mert mindig képes meglepni és valami újjal előállni, és ezzel elővarázsolni belőlem a lelkesedést, most például az általa fejlesztett unikornis-szárny légzést gyakorlom vele és élvezem pozitív hatásait.

 Mivel jellemeznéd a Majd helyett MOST című filmed?

Megálmodni könnyebb volt mint megvalósítani, tartogatott kihívásokat, ahogy az élet is.

Ahogy a megvalósult álmaimnál itt is megérte érte tenni, a pillanatokról szól, amik körbe vesznek minket csak kérdés észrevesszük e őket időben, vagy hagyjuk elillani vagy természetesnek venni.A film egy önismereti utazás, amiben szerintem mindenki megfogja találni a saját magának aktuálisan legfontosabb üzenetet. Egy lelkierő növelő dráma és különleges vígjáték.

Előzetes és online jegyek itt: www.mosolyka.hu

Mit üzensz a követőidnek?

Az élet nem mindig könnyű, de megéri élni, igazán élni. Csupa örömteli dologgal megtölteni. Menni tovább akkor is amikor nehéz, és tenni, magunkért és másokért.

Köszönjük szépen.