Vidámabban:Mahó Andreával és Madár Tímeával

2020.november 27.19:00    Helyszín: az#ONLINE TÉR-en:-) a#VILÁGHÁLÓN:-)

Érdekes, vidám, zenével megfűszerezett interaktív online beszélgetésre invitál Mahó Andrea, Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus díjas színész/énekes/ és Madár Tímea, pszichológus, hipnoterapeuta.

„Az elmúlt és a mostani vírusos periódus sajnos sok  szomorúságot tartogatott és úgy néz ki, hogy még egy ideig sajnos tartogat számunkra. Rettenetesen megvisel az egyre közelebbi ismerősök, barátok, kollégák „pozitív teszteredményei” és még jobban azok a halálesetek, akiket személyesen ismertem. Ezúton is mindenkinek teljes felépülést kívánok!

Nem élek rettegésben és félelemben, de amennyire lehet óvatos vagyok és reménykedem, hogy mielőbb megoldódnak a gondjaink. Roppant fontosnak tartom a kapcsolatot a közönséggel, hiszem, hogy a kultúra, a zene, a vers, egy jó beszélgetés… a kikapcsolódás jótékony hatással van ránk és szerintem most nagyon nagy szükségünk van rá.”mondta a művésznő.

 A  beszélgetés  alatt     kiderül, hogyan is tudnánk minél több vidámságot belecsempészni a mindennapokba. A kérdésekre a válaszok roppant egyszerűek vagy mégsem🙂?Vajon létezik jó recept a boldogságra, vidámságra? Mit ér az életünk nevetés és zene nélkül?Milyen stratégiák lehetnek eredményesek stressz esetén? Az egyáltalán nem rendhagyó interaktív esemény alatt a mély pillanatok mellett sok  nevetésre is számíthatunk.

 Ki sem kell mozdulni otthonról, maradjon a komfortos szobájában, csak annyit kérünk, hogy úgy öltözzön fel, mintha valóban kimozdulna otthonról.

#jóemberekjóhelyen #kikapcsolódás #biztonságban #jótdumálunk #stresszmentesen.

Ahhoz, hogy a hang minősége  megfelelő legyen, jó internet kapcsolatra lesz szükség.Tartson velünk Ön is!
Jó szórakozást kívánunk!-)
Bővebben:

https://www.facebook.com/events/393572385007919