Az év musical premierje érkezik online! Sue Fabisch: Anyatigrisek A koncert musical.

Napokon belül érkezik az év legizgalmasabb musical premierje az otthonokba. Az Anyatigrisek másfél órányi könnyed kikapcsolódást ígér a közönség számára tabuk nélkül, rengeteg humorral a magyar könnyűzene legkiemelkedőbb énekeseinek tolmácsolásában. Danics Dóra, Jónás Andi, Király Linda és Veres Mónika Nika, a négy profi énekes felejthetetlen zenei élményt nyújt, az előadás után pedig különleges meglepetést is tartogat a nézők számára. Az Anyatigrisek premierje december 19-én látható az eszinhaz.hu oldalán.

 

Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral beszél arról, hogy mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy többgyermekes anyuka, vagy tapasztalatlan kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jókedvre derít.

Kell ennél több?

A nagyszabású előadás premierje november 15-én valósult volna meg a MOM Kulturális Központban, a Liliom Produkció női színházának nyitóelőadásaként. A produkció alkotói a helyzethez alkalmazkodva az előadást online teszik elérhetővé már az ünnepekre. Az Anyatigriseket 4k minőségben rögzítették, hogy a nézők a legszínvonalasabb online színházi előadás élményében részesüljenek.

Az előadás előzetese itt látható.

Az Anyatigrisek a Liliom Produkció első, bemutatkozó darabja. Tallós Rita, ízig-vérig boulevard rendező. Több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció.

Bővebb információ és jegyvásárlás: https://eszinhaz.hu/eloadasok/elo/anyatigrisek-202012191900

További információ:

Barta Luca (kortársPRos)

barta.luca@kortarspr.hu

+3620 430 5032

Színlap:

A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

Amy-nek, a mindenórás kismamának babaváró bulit rendeznek a barátnői.

Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelés-kényszeres anyuka együtt látják el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.
A három nőnek hála, nem sokáig…

Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent anyának lenni. Nem számít, hogy többgyerekes anyuka vagy tapasztalatlan kismama, a másfél órás zenés komédia garantáltan mindenkit jókedvre derít.
Kell ennél több a közönségnek?

 

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre láthatja a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínház formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

A közönség a koncertszínházi előadásban sok ismerős dallamot fog hallani, nem véletlenül, hiszen ez is  játék része.

Szereplők:
Danics Dóra
Jónás Andi
Király Linda
Veres Mónika Nika

Stáb:
Író: Sue Fabisch
Zeneszerző: Johnny Rogers
Fordította: Barbinek Paula

Díszlet: Kovács Yvette Alida
Jelmez: Papp Janó
Koreográfus: Tallós Andrea
Zenei vezető: Lombos Márton
Dalok fordítása: Bach Szilvia, Lombos Márton
Korrepetitor: Révész Richárd
Rendezőasszisztens: Varga Miklós
Világosítás: Madarász János

Kellék: Kocsis Bea

Fotózta: Gregus Máté
Videó: Dicső Dorka, Fodor István
Vizuál: Mundrucz Tamás
Technika: AVC Invest Kft.

 

Rendező: Tallós Rita