Újra sorozatot forgat Nemcsák Károly

Sokan a mai napig Vágási Feriként emlegetik az ikonikus Szomszédok sorozat óta. A nyolcvanas-, kilencvenes években sokat állt kamera előtt, az utóbbi évtizedben viszont túlnyomórészt színpadon láthatta a közönség.
A pandémiás helyzet „színház nélkülisége” késztette arra – immáron színházigazgatóként –, hogy a József Attila Színházban egyre nagyobb teret engedjen az online tartalmaknak. Így született meg Horváth Péter tollából és rendezésében a „Társulat a vesztegzár idején” című minisorozat. Alapját a színház mindennapjai szolgáltatják, habár mindenki magát alakítja, az írói kreativitásnak köszönhetően, kissé elrajzolt, de nagyon is szerethető társaságot ismerhet meg a közönség.
Nemcsák Károly, a szigorú igazgató karakterében megmutatja: nem is olyan egyszerű egy színházat vezetni. A sorozat főszereplője Bogi (Holczinger Szandra). Hogy Bogi milyen kalandokba keveredik a színház falain belül, azt január 14-től, este fél kilences kezdettel megnézhetik – az első, „Kiből lesz a cserebogár” című epizódot— a József Attila Színház Facebook oldalán és Youtube csatornáján.
A promó videó megtekinthető:
Facebook: https://fb.watch/2SRwyoa-_Q/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kb6mO5_1C7I