Csepregi Éva az élesztőt is beveti a szépsége érdekében

Énekszótól hangos a konyhája, ha Dávid is ott van

Csepregi Éva és fia, Dávid között nem egy szokványos anya-fia kapcsolat van. Egymás támaszai a bajban, barátként számítanak egymásra. Ma már nem élnek együtt, de Dávid sokat van az édesanyjánál, mert van egy közös, kedvenc hobbijuk: a főzés.

Az énekesnő és a szintén zenei pályát választó fia legutóbb az Ízvarázsló forgatására is együtt érkezett, ahol a rozsbaguett és eperdzsem készítése közben dudolászástól volt hangos a konyha. „Nálunk ez nagyon gyakori, hogy énekelünk a konyhában, otthon is. Úgy szoktam mondani, hogy állandóan „be vagyunk hangolva”, és onnantól kezdve nincs megállás. Mindig van egy vagy épp több dal, ami az eszünkbe jut, és egész nap végigkísér minket. Akár akarjuk, akár nem” – mesélte nevetve Dávid.

„Igen, bár azért a közös főzésekre már kevesebb időnk jut, de Dávid nagyon jó dolgokat tanult meg. Például a palacsintatésztát is fel tudja már dobni” – tette hozzá a büszke anya, amit Dávid ki is egészített.

„Na igen, a tavalyi, első karantén időszakot én a „Csepregi étteremben” töltöttem, mert Anyu annyit sütött-főzött. Ráadásul épp a palacsintasütés közben olyan jó sztorik születtek, hogy el is határoztuk, elkezdünk blogot írni” – mondta Dávid.

Nem a trend miatt követik az egészséges táplálkozást

A palacsinta mellet viszont egyre jobban figyelnek az egészséges táplálkozásra is. „A mi fiatal korunkban az egészségtudatos táplálkozás sajnos még nem nagyon volt szempont. Ma már lépten-nyomon ezzel találkozik az ember, és azt vettem észre, hogy igenis hat ránk. Jó dolog, hogy ilyen sokat beszélünk az egészséges táplálkozásról. Azt gondolom, igaz a mondás, hogy azok vagyunk, amit megeszünk” – véli Csepregi Éva, aki a forgatáson is belecsípett az élesztőbe és elkezdte enni.

„Az élesztő jót tesz a bőrnek, az ízületeknek, számos jó tulajdonsága van. Én pedig – ebben a korban – már figyelek mindenre, mert nem hízni, hanem inkább fogyni szeretnék. Nagy kedvenc most otthon a gyömbéres csirke, rizzsel, de próbálunk a húsból is kevesebbet enni. Nagyon sokszor csinálok levest is, Dávidtól kaptam egyszer egy leveses szakácskönyvet, hát kihasználom rendesen. Igyekszünk egyre egészségebben élni, nem azért, mert ez a trend, hanem azért, mert így érezzük jól magunkat” – tette hozzá az énekesnő.

Az Ízvarázsló epizódja Csepregi Évával és fiával, Dáviddal már látható a D-Life YouTube csatornáján.