KALEO

Az óriási sikereket elért 2016-os A/B című bemutatkozó albuma megjelenése óta a KALEO nevű izlandi rockbanda – a frontember-dalszerző JJ Julius Son vezetésével – a világon mindenhova eljuttatta zenéjét. A lemez 3 kiemelkedő dalt is tartalmazott: a Grammy-jelölt No Good, az arany státuszt elért All The Pretty Girls, és a listavezető, kétszeres platina Way Down We Go kislemezt, amelyet többek között két tucat televíziós műsorban használtak fel, a Grace klinikától a Riverdale-ig, és amely vezette a Hollywood Reporter TV-s slágerlistáját is.

 

Miután a csapat összeszedett több mint 1 milliárd letöltést, 39 nemzetközi elismerést, és számtalan teltházas koncertet adott Londontól Moszkváig, a KALEO bebizonyította, hogy világszinten is figyelemre méltó. Izgalmas élő fellépései miatt a banda már az első amerikai turnéra is eladott minden jegyet, kiemelkedő volt a Coachellán, a Lollapaloozán és Bonnaroo-ban is, továbbá a Rolling Stones stadionturnéjára is meghívták előzenekarnak.

 

A KALEO második albuma, a Surface Sounds idén áprilisban jelent meg, többek között az I Want More, a Break My Baby és az Alter Ego, a Backbone, a Skinny, valamint a Hey Gringo felvételekkel.

 

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.

 

Jegyek június 25-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A hivatalos rajongói klub tagjai számára elővásárlási lehetőség is biztosított június 22-én 10 órától. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők.

 

 

 

További info:

www.officialkaleo.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

www.rock1.hu