Nyári Black Friday a Vivre-n Akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre

Elindította nyári Black Friday akcióját a Vivre. Az akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre érvényes, ezek közül 300 ezer a Vivre kínálatából származik, 21  ezer pedig a Vivre Marketplace kiskereskedőitől.

Ez a második év, amikor a Vivre nyári Black Friday kampányt is szervez, és mivel a kedvezmény  minden termékkategóriára érvényes, a vásárlók már 57 990 Ft-tól szerezhetnek be kanapékat, 7590 Ft-tól székeket, 1490 Ft-tól kertészkedéshez szükséges eszközöket, 4290 Ft-tól életmód és divat kategóriájú termékeket, 990 Ft-tól konyhai kellékeket,  8290 Ft-tól pedig ágyneműket.

 

A vásárlói élmény javításáért a vállalat kifejlesztett egy kiterjesztett valóság (AR) funkciót, amely elérhető a Vivre applikáción és a vivre.hu weboldalon. A vásárlók több mint 1700 terméket próbálhatnak ki digitálisan a rendelés előtt. Az AR-funkcióval tesztelhető termékek könnyen felismerhetőek a 3D Model/kiterjesztett valóság szűrővel.

 

„Az év első fele komoly logisztikai átszervezéseket igényelt a Vivre-nél. Átalakítottuk a raktárainkat, növeltük a tárolókapacitásainkat, és folyamatosan korszerűsítjük a rendeléseket feldolgozó rendszerünket. A kiszállítás idejének lerövidítése idén is fontos célunk, a Vivre Marketplace gyors fejlődése pedig közvetlenül segíti ennek a megvalósulását, ennek köszönhetően már 122 ezer gyors kiszállítású termék érhető el kínálatunkban. Épp ezért a nyári Black Friday akciónk alatt a vásárlók nemcsak a vonzó árakat, hanem a megrendelt termékek gyors kiszállítását is élvezhetik” – hangsúlyozza Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.

 

A kampány mind a 9 országban fut, amelyekben a Vivre jelen van: Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban. További információ, valamint egyéb meglepetések a www.vivre.hu/blackfriday honlapon találhatóak.

 

 

 

A sajtóközleményhez tartozó képek az alábbi linken elérhetőek:

https://bit.ly/VivreNyáriBlackFriday2021

 

*********************************

 

Sajtókapcsolat:

Petrányi-Széll Rita

PS:PRovocative

Telefon: (+36) 1 782 4246

Mobil: (+36) 30 347 6472

E-mail: pr@vivre.hu

Webcím: http://www.vivre.hu

 

*********************************

 

A Vivre-ről

A Vivre Közép-Európa vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza. A 2012-ben, román vállalkozók által alapított vállalat kínálata 9 országban, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban érhető el. A kínálatot több mint 150 000 bútordarab, dekoráció, textília és kiegészítő építi fel, amelyeket 1000 márkától gyűjtött össze világszerte a vállalat a Vivre oldalára és az applikációra. Mára a márka, amely 4,8 millió teljesített rendeléssel és több mint 820 000 vásárlóval büszkélkedhet, több ezer új terméket kínál mindennap azoknak, akik saját maguk tervezői szeretnének lenni.