Olajfalevél-kivonattól múlt el Mahó Andrea refluxa

A Jászai Mari-díjas színésznő több mint 25 éven át szenvedett időnként rekedtséggel, torokfájással, köhögéssel járó refluxtól. Miután hasztalan volt nála szinte összes elérhető klasszikus gyógymód, egy ismerős tanácsára olajfalevél-kivonatot kezdett fogyasztani. A mediterrán népek táplálkozásában már évezredek óta ismert olajfalevél hatására eldobhatta a reflux gyógyszerét, ráadásul más, nem várt pozitív hatásokkal is találkozott.

Csak Mahó Andrea közeli ismerősei tudják, hogy a színésznő hosszú ideig küzdött a manapság olyan sok ember életét megkeserítő refluxtól.

„Annyira erős refluxom volt, hogy gyógyszert is kellett rá szednem. Sajnos nem igazán segített, éveken át hasztalanul próbáltam a klasszikus gyógymódokat, mégsem múltak el a kellemetlen tünetek” – mondta a Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus díjas színészművész, énekesnő.

Andrea három éve egy közeli barátja ajánlásának hatására próbálta ki Olaszországból az olajfalevél-kivonatot, aminek hatására teljesen rendbejött a refluxa. A művész ekkor merült bele a mediterrán népek táplálkozásában már évezredek óta ismert összetevő kutatásába.

„Az olajfa a Mediterráneum leghosszabb életű fája, nem ritkák az ezer éves példányok, amiket generációk használtak, de mi valamiért megfeledkeztünk róluk. Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az olajfa leveléből származó présnek sajátos egészségmegőrző repertoárja van, mely legyőzi, illetve ellenáll a fertőző organizmusoknak és erősíti az immunrendszert. Hozzájárul közérzetünk tartós javulásához, az immunrendszeri betegségekkel szemben erősíti az ellenállást. Ami évek alatt romlott el, az nyilván nem fog meg gyógyulni pár hónap alatt, de azt gondolom, hogy az is fantasztikus, ha lassítja, stagnáltatja a bajokat, nem beszélve arról, hogy sok esetben teljes gyógyulást eredményezett. Nyilván nem biztos, hogy mindenkinek aki ezt issza, elmúlik a refluxa, hisz az okok mindenkinél mások, de az biztos, hogy ez a hidegen sajtolt olajfalevél egy nagyon jó minőségű táplálék ami több fronton segít a szervezetnek” – mondta a színésznő.

„Amikor találkozom számomra új dolgokkal, szeretek minél többet informálódni és ebbe a termékbe igen mélyen beleástam magam. Nagyon nagy az orvosi támogatottsága, mostanra már én is tudom, hogy oleuropein és a hidroxitirozol micsoda fantasztikus alkotóeleme az Olife-nak.”

Terhessége körül is olajfalevéllel erősödött

„Nagyon szerettem volna kisbabát, így már jóval a fogantatás előtt elkezdtem az Olife olajfalevél kivonat kúrát és végig ittam a terhesség alatt, hogy minden rendben legyen. És rendben is lett, hiszen egy gyönyörű egészséges kislányom született. Jelenleg nincsenek egészségügyi problémáim és ez az egyik legfontosabb dolog, nagyon hiszek a prevencióban. Ha az ember egészséges, akkor minden energiáját a családjára és esetleg a munkájára tudja összpontosítani. Sajnos sokszor már késő kapkodni amikor baj van, ezért érdemes több energiát tenni a megelőzésbe és megtalálni a nekünk leginkább hasznos módszereket” – tanácsolta Mahó Andrea, aki hozzátette: nem várt eredményként szebb és sűrűbb lett a haja, kisimult a bőre, ami miatt sok elismerő dicséretet kap. Igazából nem váratlan, ugyanis köztudott, hogy az olíva olajnak milyen jótékony hatása van a szervezetre, élelmiszerként, sőt a kozmetikai iparág is előszeretettel használja. Itthon kevesebben tudják, hogy az fa levele mennyivel erősebb és komplexebb, mint az olíva bogyó amiből az olajat nyerik.

Az olajfáról már a bibliában is szó esik: egy olyan növény, amelynek “gyümölcse hús, levele gyógyszer.

„Sokszor keresnek meg cégek azzal, hogy adjam a nevemet és az arcomat a termékeik mellé. Nekem ugyanakkor nagyon fontos a hitelesség, ezért csak saját magam által kipróbált készítményeket ajánlok. Az is fontos, hogy a termék árban is elérhető legyen a közönség számára, például az Olife-ot és az OLIVUM® készítményeit az egész család rendszeresen fogyaszthatja” – nyilatkozta Mahó Andrea.

A színésznő hozzátette: az olajfalevél-kivonat azért is áll hozzá közel, mert Olaszországból származik. Ez Andrea egyik kedvenc üdülőhelye, ráadásul a testvére is ott él, így gyakran van lehetősége első kézből információkat kapni az olajfa erejéről.

A szakmai, magánéleti, főzési hobbija mellett, a social média oldalain szívesen oszt meg információkat ebben a témában is.

https://www.facebook.com/mahoandrea
https://www.instagram.com/mahoandreaofficial/