A világ egyik legjobb metalcore bandája, a Bullet For My Valentine 2022. február 13-án lép fel a Barba Negrában!

 

A walesi Bullet For My Valentine 1998-as megalakulása óta az egyik legnépszerűbb metal zenekarrá vált, világszerte több mint 3 millió albumot adott el, begyűjtött három aranylemezt, valamint új jelentést adott a brit metalcore-nak az időközben klasszikussá vált debütáló The Poison albumukkal.

Utolsó anyaguk, a 2018-as Gravity sikerét követően a zenekar bejelentette hetedik albumát, Bullet For My Valentine címmel. Az október 22-én megjelenő lemez az együttes eddigi legkeményebb, legvadabb anyaga.

Ezúttal a banda visszatért az alapokhoz. A Bullet For My Valentine tele van nyüszítő szólókkal és óriási riffekkel, amelyek egyaránt örömet okoznak majd a régi és az új rajongóknak. Egy olyan albumot hoztak össze, amely megerősíti a helyüket a modern brit metal csúcsán.

A magyar rajongók pedig élőben hallhatják az új dalokat 2022. február 13-án a Barba Negrában!

A jegyek először a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetők 2021. július 23-tól, míg a teljeskörű jegyértékesítés július 27-én 11 órakor kezdődik a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

További info:

https://bulletformyvalentine.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

www.barbanegra.hu