Strandok Éjszakája országszerte!

A több mint féléves kényszerpihenő után Magyarország strandjai mindent beleadnak: színvonalas programokkal várják 2021. július 31-én az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A csatlakozó 40 fürdő az ország minden régióját képviseli, így mindenki lakóhelyéhez, vagy nyaralási helyszínéhez közel is csatlakozhat a programhoz.

Vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják a strandok szerelmeseit. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat.

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok Éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

Az idén 12. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája még biztonságosabb fürdőzést ígér, mint a korábbiak, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott figyelemmel üzemelnek hazánk strandfürdői.

Hazánk legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 31-i, szombat esti Strandok Éjszakája, ahol a részt vevő fürdők akár hajnalig is várják a fürdőzés szerelmeseit.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a Szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.