Nemzetközi tőzsdén a magyar vizsla

Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora tőzsdén, mint amire augusztus 23-án felkerül a Hungarian Vizsla Inu. A digitális pénzzel való kereskedés lehetősége hamarosan 2 millió új felhasználó számára nyílik meg a Hotbit nevű nemzetközi kriptotőzsdén. A hirtelen jött hatalmas érdeklődés máris meglátszik az árfolyamon: néhány nap alatt 400%-al emelkedett a HVI.

Bejelentették, hogy a világ egyik vezető kriptotőzsdéje, a Hotbit is hamarosan listázza a Hungarian Vizsla Inu-t. Ennek a nemzetközi tőzsdének 2 millió felhasználója van, akik naponta átlagosan 400 millió dollár értékben kereskednek digitális fizetőeszközökkel.

A Hungarian Vizsla Inu augusztus 23-tól lesz elérhető a Hotbiten. A bejelentés hatása azonban máris meglátszik az emberek érdeklődésén: néhány nap alatt 400%-al emelkedett a HVI árfolyama.

“A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter.

A tőzsdei jelenlét hatására az elkövetkezendő időszakban további dinamikus növekedésre lehet számítani a HVI árfolyamában. Az első magyar befektetési és jótékonysági kriptovaluta csapata ugyanis a Hotbit bejelentésével párhuzamosan néhány újítást is hozott. Így például olyan extra lehetőségeket kapnak a felhasználók, mint a HVI lekötése évi 10% tokenkamattal és az egyszerűbb azonnali kereskedés.

“Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk” – tette hozzá Gülsen Péter.