Szaunázók Hétvégéje – Országos Szauna Szezonnyitó

Csokikrém gőzben? Levendulás relax? Kleopátra bőrpakolás? Tudják mi a közös a felsoroltakban? Október 1-3. között ismét összefognak a magyarországi fürdők, a Magyar Fürdőszövetség koordinálásával ezen a hétvégén újra megrendezik az országos szauna szezonnyitót, a Szaunázók hétvégéjét. Péntektől vasárnap estig ki lehet próbálni az előbb felsorolt frissítő és gyógyhatású programokat!

A szaunázás szerelmesei helyszíntől függően választhatnak a hagyományos finn szauna mellett bioszaunát, gőzkamrát, infraszaunát, melyek mind erősítik az immunrendszert, segítik a méregtelenítést, javítják a vérkeringést, fokozzák az anyagcserét és stresszoldó hatásuk is van.

A több mint 30 csatlakozó fürdő az ország minden régióját képviseli, így mindenki lakóhelyéhez közel is részt vehet a programokon. Több helyszínen már pénteken délután beindul a forró levegő, ahol szakképzett szaunamesterek várják az izzadni vágyókat. Központilag egy eseményt szervez a Magyar Fürdőszövetség: szombaton, október 2-án 16.00-kor az ország minden részén ugyanaz a szaunaprogram kerül bemutatásra – ugyanaz a zene, ugyanaz a koreográfia és ugyanazok az illatok nyújtanak élményt Debrecentől Sárvárig. Harkányban a Miss Universe Hungary királynő jelöltjeivel is együtt lehet fürdőzni, míg Szentendrén a világbajnoki ezüstérmes szaunamesterek keverik a meleg levegőt.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

 

További tájékoztatás:

Balogh Zoltán főtitkár: +36 30 525 2160

Zámbori Péter elnökségi tag: +36 30 676 9544