Újabb világrekordot állított be a Prémium Médiaválogatott Harkányban

12 órán át teqteniszeztek hírességek

A Prémium Médiaválogatott csapata sosem pihen. Egy újabb különleges világrekord pattant ki a fejükből. Ami nem más mint a fantasztikus magyar találmány a teqball asztalon játszható Teqtenisz.

A rekorderek már reggel 10 órától kezdték a játékot, és este 10 óráig játszottak megállás nélkül. A párosok folyamatosan cseréltek a maratoni rekordon. Többszörös világrekorder csapat, szokás szerint beleadott apait, anyait még egy kis háziversenyt is szerveztek a rekord beállításakor. A túlzott lelkesedés néha balesethez is vezethet, sajnálatos módon Beleznay Endre járt pórul, aki egy óvatlan mozdulattal kicsit nagyobbat lépett, és beszakadt a lovaglója, de nem mentő, hanem egy mentő ötlet jutott eszébe. Endre azonban nem adja fel egyhamar, egy rögzítő kötés felrakása után folytatta a rekordot.

– A rekord előtt éreztem, hogy kicsit fáradtak az izmaim, de a jó társaságban mindig lelkesebben játszik az ember. Éppen Katus Attila és Keller Józsi páros ellen játszottunk vérre menő csatát, a partnerem, Fischer Norbi háta mögül kiugorva szerettem volna visszaadni a labdát, egy hosszabbat léptem, és már meg is volt a baj – meséli Beleznay Endre.

A Teqtenisz Maratoni rekordjának rekorderei:

Katus Attila, Botka István, Keller József, Boda Gábor, Fischer Norbert, Jójárt Richárd, Ács Cintia, Kiss Endre, Török László, Beleznay Endre, Somogyvári Kata, Tóth Marianna, Földesi János.

A rekord végén egy rögtönzött koncert sem maradhatott el a Hotel & More szállodákat üzemeltető cég által vezetett Park Hotel Harkány fürdőterében, Ács Cintia, csodálatos hangú énekesnő különleges érzéseket varázsolt a szállodában.

Hogy mi lesz a következő világrekord kísérlet, az hamarosan kiderül?!

A helyszínt és az ellátást a Park Hotel Harkány biztosította. Az energiát és a finom ebédet a Vital Konyha ajánlotta fel. Természetesen folyadékpótlás nélkül lehetetlen feladat lett volna teljesíteni a rekordot. A Fruttamax szörpök és a Fruttamax VITALITY vadonatúj termékcsalád és a PI AQUA biztosította. A rekord végén egy fantasztikus vacsora után nem maradhatott el a jól megérdemelt STIER pince által felajánlott borválogatás elfogyasztása.