Világszinten egyedülálló megoldások a vizuális kommunikáció terén

Ne üres falak meséljenek a cégekről

A vizuális információk világát éljük, napjainkban egy jól megtervezett kép többet árul el bármennyi szónál. A munkahelyi környezet kialakítása, hangulata már önmagában is üzenetet tükröz a munkatársak, illetve a partnerek felé, jelentősen befolyásolva ezzel munkájukat, elkötelezettségüket és döntéseiket. A falakon elhelyezett információk és dekoráció a legideálisabb eszközök az imázs erősítésére és a cégarculat kommunikálására.

A vizualitás a modern kommunikáció leghatékonyabb eszköze. Kiemelten fontos üzenete van annak, hogy milyen vizuális információ jelenik meg a tárgyaló, az iroda és az egyéb belső terek, mint például az értékesítésnek, a szolgáltatásnak teret biztosító helyiségek falain. Egy jól megkomponált fali dekoráció komoly támogatást adhat a tárgyalások eredményességéhez, a megbeszélések hatékonyságához.

Inspirál és erőt sugároz

Az adott vállalkozás, szervezet tevékenységének, színhasználatának és ideológiájának megjelenése az egyedi hangulatú képeken, térdekorációs alkotásokon számos pozitív hatást fejt ki azáltal, hogy növeli a belső tér harmóniáját, üzleti és marketing szempontból pedig erősíti az arculati megjelenést. Minden tér, minden felület, minden kommunikációs eszköz információt, energiát, erőt sugároz. Egy sikeres cégvezető ezt felismeri és kihasználja.

„Azoknak ajánljuk ezt a fajta vizuális innovációt, akik szeretnék a pozitív hatásokat erősíteni a már meglévő és leendő partnereik felé, továbbá akiknek fontos, hogy a munkatársaik inspiráló, harmonikus, pozitív atmoszférájú környezetben dolgozzanak, és a csapatszellem, az elkötelezettség, illetve az összetartozás is vizuális támogatást kapjon” – emelte ki Lambing Alex vizuális alkotó, a Lambing Fine Art megalapítója és tulajdonosa, aki 2007-ben kezdte el alkotóművészi tevékenységét ezen a területen, és azóta is az országban egyedüliként készít az általa kifejlesztett selyemgrafika technikával ilyen jellegű műveket.

Dekoráció, ami életre kel

A Lambing Fine Art egyedi, prémium kategóriás fali dekorációkat és komplett arculati megjelenést tükröző térdekorációs alkotásokat tervez és valósít meg cégek, vállalkozások, bankok, hotelek valamint közintézmények számára.

„A fali design alkotások, komplex kompozíciók kreatív megtervezését a cég igényeihez igazodva alakítom ki, kivitelezésüket különleges, modern technológiák és minőségi alapanyagok felhasználásával végezzük, igény szerint keretre feszítve vagy egyedi keretben elhelyezve” – ismertette Lambing Alex.

Újdonságként kifejlesztettek egy mindeddig sosem alkalmazott megoldást, amely által a faliképek varázslatos módon életre kelnek.

„Az általunk készített képek nemcsak a díszítőelem és marketingeszköz szerepét tölthetik be, hanem funkcionális tárgyakká is válhatnak. Ez egy egyedülálló innováció, amit eddig tudomásunk szerint a világon még sehol nem alkalmaztak a marketing dizájn képalkotás területén” – fűzte hozzá Kiss Péter értékesítési és kreatív vezető, aki nemrégiben, megújító energiákat, értékes ötleteket hozva csatlakozott a csapathoz.

A Lambing Fine Art mindezek mellett kiegészítő szolgáltatásként 3D-s látványtervet is készít belsőépítészeti tervek alapján, amely prezentálja, hogy elkészülésük után miként mutatnak majd az épületek (magánházak, villák, közintézmények), és mindezt már az enteriőrök tervezési szakaszában megvalósítják.