Ajándékozzon fürdőbérletet!

 

Az idei esztendő a hazai fürdőágazatban igencsak kétarcú volt. Hónapokig Vendégek nélkül árválkodtak a medencék, hiszen a koronavírus világjárvány miatt törvényi kötelezettség volt a zárva tartás. A fellélegzés időszaka jött nyártól, amikor a ragyogó időjárásnak is köszönhetően az emberek vágytak a fürdőkbe, melyek örömmel nyitottak újra.

A Magyar Fürdőszövetség tagjai a járványhelyzet előtt és ez időszak alatt is minden tőlük telhetőt megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy a legnagyobb higiéniai biztonság fogadja a fürdőzni indulókat. Erre a jövőben is minden fürdő kiemelt figyelmet fordít.

Tagszervezeteinkkel közösen bizakodók vagyunk, s arra buzdítunk mindenkit, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek! Közeleg az év vége, ilyenkor apró figyelmességgel lepjük meg azokat, akik számunkra fontosak. A hazai fürdőágazat számára a Vendégek és a fürdőkben dolgozó felkészült munkatársak a legfontosabbak, így összefogva országosan szeretnénk kampányunkra felhívni a figyelmet, melyben minden fürdő egyedi ajánlatot dolgozott ki. Az idei év végén is úgy gondoljuk, hogy élményt adni mindig jó választás!

A karácsonyi „Ajándékozzon fürdőbérletet” kampányunkat illetően minden kedves Vendéget arra bíztatunk, hogy érdeklődjön kedvenc fürdőjében az aktuális ajánlatokról.

Magyarország fürdőiről a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a Szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.