A magyar Terminátor kislánya is Terminátorként jött a világra

Különleges nevet kapott a magyar Terminátorként híressé vált táncos első gyermeke

November 6-án megszületett Kollár Steve és Kollár-Nagy Klaudia első közös gyermeke. A magyar Terminátorként híressé vált 51 éves világbajnok táncos és felesége december elejére várta első gyermekük érkezését. A kislány viszont egy hónappal előbb jött a világra. A szülés után komplikációk adódtak, de édesapja szerint Lorabella Terminátorként küzdött az egészségéért.

Kollár Steve és felesége, tervezett császárral december 6-ára várták első kislányuk megszületését, ám az élet közbeszólt.

„November 5-én, péntek éjjel rohantunk be a kórházba, mert megindult a szülés. Előzetesen az ultrahang felvételekből láttuk, hogy szép nagy baba, de azért megijedtünk, mert az egy hónappal korábbi szülési időpont nyugtalanító volt. Végül 6-án reggel, 10 óra 22 perckor megszületett, császárral. 2-3 órát volt velünk, úgy tűnt minden rendben van, aztán egyszerszer csak az egyik ápoló elkezdett szaladni vele és mi azt sem tudtuk mi történik” – emlékezett vissza a szülés napjára Kollár Steve.

A nap, amikor megfordult a világ

A kis Lorabellánál légzési nehézség lépett fel, az orvosok fertőzésre gyanakodtak ezért inkubátorba került.

„Aznap megfordult velünk a világ. Én talán még idegesebb voltam, mint a feleségem, még ő nyugtatott engem. Nagyon nehéz nap volt. De annyian mondták, hogy jó kezekben van, hogy nem lesz semmi baj, hogy ez hatott ránk. Végül 4-5 napig volt inkubátorban, kapott keringésjavítót és antibiotikumot is. November 15-én pedig végre már otthon voltunk együtt, igazi családként” – mondta meghatottan a magyar Terminátorként híressé vált világbajnok táncos.

Lorabella ereje és küzdeni tudása már születése napján megmutatkozott

A kislány – apukája szerint – nagyon nyugodt baba. Imád fürdeni, ritkán sír, és ha éhes is inkább csak nyöszörög a hangos hiszti helyett.

„Nem is értem azokat a rémtörténeteket, amiket meséltek az újszülöttekről, hogy mellettük nem lehet aludni. Úgy látszik, nekünk nagyon nagy szerencsénk van. Hálásak vagyunk az orvosoknak, nővéreknek, barátoknak is, akik segítettek minket ezen a nehéz kezdeti időszakon. Lorabella igazi csoda, és ezt hamar megmutatta a külvilágnak” – tette hozzá Steve, aki azt is elárulta, hogy megérte 51 évet várnia erre a pillanatra.

„Elég ritka, hogy valakinek 51 évesen még nem volt se felesége, se gyereke. Én kivártam. A feleségem, Klaudia 29 évvel fiatalabb nálam, de ez egyáltalán nem jelent problémát számunkra, sőt, az első pillanattól tudtam, hogy ő az, akit eddig kerestem.”

A hatos szám bűvöletében

A magyar Terminátor – aki már fellépett az igazi Terminátor, Arnold Schwarzenegger előtt is – egy különös véletlenre is felhívta a figyelmet: a hatos szám jelentése a Kollár-Nagy családban több, mint misztikus.

„Tavaly október 6-án írtam rá először Klaudiára, idén augusztus 6-án volt az esküvőnk, Lorabella december 6-ra volt kiírva, de november 6-án érkezett. Amit pedig nem rég tudtam meg: a Lorabella név számmisztikai elemzése is 6-os”.

Az újdonsült szülők már azt is megnézték, hogy a lorabella.com egy szabad domain, amint le fognak foglalni, és nem kizárt, hogy a koraszülött mentést szeretnék segíteni, hiszen már ők is tudják, milyen érzés, amikor a vártnál előbb érkezik egy kisbaba.