December 6-án a 6SZÍN-ben is bemutatkozik a Művészetek Völgye A tehetséges Mr. Ripley előadása

  1. júliusában Taliándörögdön mutatták be a Művészetek Völgye első saját előadását, a Patricia Highsmith regénye alapján készült A tehetséges Mr. Ripleyt, amely egyben magyarországi ősbemutató is volt. A produkció, mely Csiby Gergely első rendezése, december 6-án a 6SZÍN-ben is látható lesz.

 

A darab története az azonos című, Matt Damon, Gwyneth Paltrow és Jude Law szereplésével készült mozisikerből sokaknak ismerős lehet. Egy szép napon a kisstílű szélhámos Tom Ripley-nek az ölébe hullik a szerencse. Egy gazdag hajógyáros megbízza, hogy hozza haza Olaszországból léhűtő fiát, hogy az átvegye az üzletet. Tom csakhamar egy gazdag olasz üdülőhelyen találja magát, tekintélyes apanázzsal a zsebében, és nekilát a feladat elvégzésének. Megkörnyékezi Dickie-t, és hamarosan csakugyan a kegyeibe férkőzik. Egy új világ tárul föl előtte: olyan új életminőség, amely csak keveseké. Tom Ripley úgy dönt, megszerzi magának a kiváltságosoknak ezt a jogát. És ezért képes a végletekig elmenni.

 

Az előadásban Szántó Balázst, Jerger Balázst, Gazdag Tibort, Király Dánielt, Antóci Dorottyát, Bajor Lilit, Dino Benjamint és Katona Pétert láthatja a közönség, a produkcióban Ember Márk zenéi csendülnek fel, a jelmezekért Kupi Johanna, a díszletért Márkus Sándor felel.

 

A tehetséges Mr. Ripley december 6-i előadására jegyeket ITT lehet vásárolni