December 4-én 10 órától Hanukarácsonyi vásárt tart a 6SZÍN

Hanukarácsonyi vásárán snes vásári forgataggal, családi és gyerekprogramokkal, az ünnep fényeivel és ízeivel vár mindenkit a 6SZÍN december 4-én délelőtt 10 órától.

A vásáron Keramiagi  kerámiákkal, Gubanc  horgolt táskáival, Pamuti, az újrahasznos, kézzel varrott pamut babáival, Földes Eszter színésznő márkájának, a Secret Humanity különleges ruháival, Zsineg ékszerekkel és a  Judapest egyedi termékeivel várja a látogatókat a színház, valamint a Móra Kiadó és a GEOPEN Könyvkiadó könyvei is elérhetőek lesznek.

A Hanukarácsonyi vásáron nem csak különleges egyedi portékákat lehet vásárolni, hanem szuper programokkal készül a teátrum.

Délelőtt 10 órától a Manócska Társulat izgalmas Mikulásváró meséje, A Mikulás ajándéka lesz megtekinthető a színházteremben, sok dallal és mondókával. Délután 15 órától a “Tánccipővel a világ körül” programsorozat keretében a kortárs és modern táncokkal ismerkedhetnek meg a gyermekek és a szüleik. Este 19 órától pedig a színház kávézójában a Röhögjünk együtt című zenés vizsgáztatásra várja a nézőket a Budai Komédiások társulata Nyertes Zsuzsával.

A vásár ideje alatt minden előadására 30% kedvezményt biztosít a 6SZÍN, valamint lehetőség lesz két főre szóló karácsonyi bérlet vásárlására is. A bérlet beváltható 2022. május 31-ig az alábbi előadásokra: A cégvezető, Anyám az őrületbe kerget, Meg se kínáltak, Édeskettes hármasban, G.Ö.R.CS., A lemez két oldala, Madártávlat, Mágnás Miska, Scapin furfangjai, S.Ö.R., Szindbád ma révbe ér.