Mandoki Soulmates, életük legjobb koncertjét adták Budapesten.

Számomra a zene a lélek étrendkiegészítője és  legyen az bármilyen stílusban, ami jó az jó és ez a koncert nagyon jó volt! Budapest és a minőségi zene már évszázadok óta kéz a kézben járt, hisz számos fantasztikus régi és kortárs  zeneszerzőt ismerünk, köztük a magyar számozású világhírű zenészt, Leslie Mandokit.

Pazar zenei érlményben volt része, aki január 15-én  Mandoki Soiulmates youtube csatornát választotta. Tavaly ott voltam és élőben élveztem ezt a muzsikát. A zene nemcsak rám, de minden jelenlevőre  hatalmas hatással volt,  közel harmincezren rajongó álló tapssal  tisztelgett  a világhírű zenészeknek és a zenének. Érezhető és látható volt, hogy Leslie Mandoki  elérzékenyülve ünnepelt  közel 30.000 rajongóval.

Leslie 1993-ban alapította a Mandoki Soulmates zenekart olyan kiemelkedő zenészekkel mint a világhírű gitáros Al Di Meola és Ian Anderson.2021 janár 15-én, első körben  egy kis nosztalgiázásnak lehettünk tanui,a zenekar tagjai élő- online beszélgettek, majd következett az Utopia for Realists + Hungarian Pictures koncertfilm világ premierje.

A koncertfilmet igazi  ajándék volt a rajongók számra, hisz a pandémiés helyzet  sajnos sokunk terveit átírta.A koncertfilmet a legkorszerűbb csúcstechnikával, 16 kamerával rögzítették, és ebben a minőségben került fel a csatornára,.

A koncert témája a zenakar legutolsó albuma, melynek témája Bartók Béla: Magyar képek című műve. Az album már két hónappal a megjelenése után arany lemez lett. Világhírű zeneszerzőnk műgyüjtései tallálkoztal a rock-szvit zeneműbe, amely izgalmas fúziója  a jazz-nek és a rock zenének.

A zene a mindenkié, a művészet a mindenkie, a magyar léleknek viszont  csak a magyaroké. Bartók magyar, Mandoki magyar… általuk is újabb és újabb ajtók nyílnak meg a #zeneinagyvilágban.

Köszönöm, köszönjük az élményt, az érzést.

Gina