Zenei albumot ad ki a vizsla

Magyarország első számú mémcoinja a Hungarian Vizsla Inu, saját komplett zenei albummal készül a kriptovaluták népszerűsítsének céljából. A nyers előverzió már meghallgatható az egyik legsikeresebb hazai digitális pénz közösségi média platformjain. A vizslás albumot a magyar zene világában ismert alkotók készítik. Részt vesz benne a Voice színpadán is fellépő Torzsa Gabriella, vagy a több nagyobb zenekarral együtt dolgozó és Dukai Reginával is közös számot kiadó, budapesti születésű énekes-dalszerző, Johnny K. Palmer is. Az albumhoz hamarosan videoklip is készül.

Saját komplett zenei alvummal készül Magyarország első számú mémcoinja, a Hungarian Vizsla Inu. Az első dal szövegében a vizsla, mint hungarikum magyar vadászkutya és annak hűsége áll a középpontban. Az új demo már felkerült a digitális pénz közösségi média platformjaira.

A dalokat olyan személyek készítik, akik ismerősek lehetnek a magyar zenei világból. Ilyen például a Voice szimpadán fellépő Torzsa Gabriella, vagy a több nagyobb zenekarral együtt dolgozó és Dukai Reginával is közös számot kiadó magyar származású Johnny K. Palmer.

A legelső és legismertebb kriptopénz, a bitcoin óta már számos digitális valuta terjedt el a világon. Nemzetközileg most éppen a kutyás kriptovaluták a divatosak, ezt lovagolta meg a Hungarian Vizsla Inu is. A baráti társaság által alapított virtuális magyar pénz szorzója szerencsés esetben sokszorosa is lehet a mostani árfolyamnak – állítja az egyik alapító.

“Mém kriptovalutaként fontos számunkra, hogy naprakészek és divatosak maradjunk. Így amellett, hogy adakozunk, szeretnénk élményt is adni azoknak akik velünk tartanak a hosszú úton” – tette hozzá Kádár Dániel, a HVI menedzsere, aki hozzátette: a vizslás pénzzel amivel amellett, hogy szerencsés esetben sokat lehet keresni, még adakozni is lehet.

A HVI -t a HotBit nevű nemzetközi tőzsdén is jegyzik és Magyarországon egyre több helyen fogadják el fizető eszközként. Az induláskor kibocsátott tíztrillió token egytizedét elkülönítették, és ebből fedezik a jótékonysági projekteket. Ahogy a token értéke növekszik, nő a jótékonysági célokra fordítható keret is.

A nyers előverzió itt hallgatható meg: https://twitter.com/HunVizslainu/status/1484653305779339266?s=20