Új időpontban Hans Zimmer koncertje

Tekintettel a pandémiás helyzetre és Európa-szerte az országok különböző szabályozásai miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes marad az új időpontokra. A világjárvány kezdete óta ez az első nagyszabású európai turné, amelyen Hans Zimmer 130 fős csapattal lép színpadra. A szervező cég arra kéri az érintetteket, hogy ha további információt szeretnének a jegyekkel kapcsolatban, vegyék fel a kapcsolatot a jegyirodával ahol vásároltak.

A koncert szervezői tisztelettel kérik és javasolják minden kedves vendégnek, aki részt vesz a Hans Zimmer Live eseményen, hogy érkezés előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy biztonságosan követni tudja az adott városra/országra vonatkozó protokollokat, amit megtehet a hanszimmerlive.com oldalon és az Eventim oldalakon.

“Az RCI Globalnál és a Semmel Concertsnél teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy a közelgő Hans Zimmer Live – European Tour 2022 logisztikai kihívás, amellyel nagyon tudatosan kívánunk szembenézni. Tisztelettel kérjük mindenki megértését, mivel a jelenlegi körülmények az új tervezett turné dátumokon belül változásokat eredményeznek. Terveink szerint a turnét minden tervezett országban és városban megvalósítjuk – esetleg korlátozásokkal. Minden kedves érdeklődőt, rajongónkat lépésről lépésre tájékoztatjuk a www.hanszimmerlive.com weboldalon” – nyilatkozta Dieter Semmelmann, a Semmel Concerts Entertainment GmbH vezérigazgatója.

Hans Zimmerről:

HANS ZIMMER mögött, több mint 200 zenei projekt van, amelyek összesen több mint 28 milliárd dollár bevételt hoztak a világ jegypénztáraiból. Elismerésekben és díjakban is roppant gazdag:  Oscar-díj®,három Golden Globe®, három Grammy-díj®, American Music Award és egy Tony®-díj tulajdonosa. Zimmer munkássága rendkívül kiemelkedő.  Az elmúlt években többek között a WIDOWS, amelyet Steve McQueen rendezővel készített, miután korábban együtt dolgoztak a kritikusok által elismert 12 YEARS A SLAVE című filmen; BLADE RUNNER 2049, amelyet Benjamin Wallfischal szerzett, és Grammy-, BAFTA- és Critics’ Choice-jelölést kapott a Best Score-ért; és Christopher Nolan DUNKIRK című filmje, amellyel Oscar-, Grammy-, Golden Globe-, BAFTA- és Critics’ Choice Award-díjra jelölték.  Zimmer lenyügőző szerzeményei  közé tartozik a GLADIATOR, a THE THIN RED LINE, AS GOOD AS IT GETS, RAIN MAN, THE DARK KNIGHT trilógia, INCEPTION, THELMA AND LOUISE, BLACK HAWK DOWN és a THE LAST SAMURRAI filmek zenéi.  2021-es filmjei között szerepelt a James Bond-film, a NO TIME TO DIE és Denis Villeneuve DÜNE című filmje, amelyek közül az utóbbi számos elismerést kapott, többek között megkapta a harmadik Golden Globe-díját, Grammy-díját és Critics Choice Award jelölést, valamint számos elismerést világszerte, Mind a DUNE, mind az NTTD felkerültek a BAFTA hosszú listájára. Hans életre szóló álma volt a Dune zenéjének megkomponálása. Amikor eljött az ideje, hogy ezt az álmát valóra váltsa, hónapokat töltött új hangzások megalkotásával, új hangok meghatározásával, létrehozásával és keresésével, picit mindig tolva a saját határait. A főleg női hangokra épülő mesteri partitúra lélekfelemelő és teljesen magával ragadó. A filmzenén kívül szeptember 3.-tól három különálló album is megjelent a Dune-ból: The Dune Sketchbook (zene a filmzenéből), Dune (eredeti filmzene) és The Art and Soul of Dune. Közelgő megjelenései közé tartozik a nagyon várt TOP GUN: MAVERICK. Zimmer HANS ZIMMER LIVE koncertjének nagy sikerű turnéállomásai folytatódik 2022-ben, egy új európai turné során.

A Semmel Concerts-ről:

A Semmel Concerts Entertainment GmbH Európa egyik vezető rendezvényszervezője, 2018-ban és 2019-ben a POLLSTAR rangsorban a 4. helyet szerezte meg a “Top 100 Worldwide Promoters” kategóriában. A cég a CTS Eventim AG-vel való együttműködésének 2000-es kezdete óta Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt vezető hazai és nemzetközi pozíciót töltött be az élő szórakoztató műsorok területén. A Semmel Concerts kb. 150 embert foglalkoztat Németország 8 különböző városában. A Semmel Concertsnek érdekeltségei vannak a Promoters Group Münchenben, Bécsben és Bergenzben a Show Factory Entertainment GmbH-ban és, valamint az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban. A Semmel Concerts Premium Entertainment divízió mellett az SC Exhibitions és a Semmel Concerts Corporate Events egészíti ki a vállalati struktúrát. A cég ügyvezető partnere Dieter Semmelmann. A hazai és nemzetközi témakörök, valamint a különféle házon belüli produkciók révén évente több mint 1500 eseményt és több mint 5 millió látogatót tudnak magukénak. A Semmel Concerts GmbH már számos Live Entertainment Díjat (LEA) kapott, köztük az „Év szervezője” díjat.

Az RCI-ről:

A Steven Kofsky és Hans Zimmer által alapított Santa Monica-i RCI Global az élő szórakoztatásra és a különleges projektekre összpontosít. Az RCI Global közreműködött az előző Hans Zimmer Live műsorokban.

Hans Zimmer Live European Tour 2022

March 11 Hamburg Barclays Arena

March 13 Stuttgart Hanns-Martin-Schleyer-Halle

March 15 Cologne LANXESS arena

March 20 Dublin 3Arena

March 22 London The O2

March 23 London The O2

March 24 Manchester Manchester Arena

March 26 Oberhausen Rudolf-Weber-ARENA

March 27 Amsterdam Ziggo Dome

March 28 Amsterdam Ziggo Dome

March 30 Milano Mediolanum Forum

March 31 Bologna Unipol Arena

April 2 Zurich Hallenstadion Zurich

April 3 Zurich Hallenstadion Zurich

April 5 Paris Accor Arena

April 6 Paris Accor Arena

April 7 Paris Accor Arena

April 9 Munich Olympiahalle Munich

April 11 Budapest Papp Laszlo Sportarena (postponed from March, 3rd 2022) (2022. március 3-ról elhalasztva)

April 12 Vienna Wiener Stadthalle – Halle D

April 14 Lodz Atlas Arena (postponed from March, 8th 2022) (2022. március 8-ról elhalasztva)

April 19 Berlin Mercedes-Benz Arena (postponed from Feb., 15th 2022) (2022. február 15-ről elhalasztva)

April 20 Prague O2 Arena (postponed from Feb 13th 2022) (2022. február 13-ról elhalasztva)

April 21 Krakow Tauron Arena Krakow (postponed from March, 7th 2022) (2022. március 7-ről elhalasztva)

April 23 Mannheim SAP ARENA (postponed from Feb., 24th 2022) (2022. február 24-ről elhalasztva)

April 24 Antwerp Sportpalais Antwerp (postponed from Feb., 23rd 2022) (2022. február 23-ról elhalasztva)

April 27 Copenhagen Royal Arena (postponed from March , 10th 2022) (2022. március 10-ről elhalasztva)

April 29 Oslo Telenor Arena (postponed from Feb., 18th 2022) (2022. február 18-ról elhalasztva)

April 30 Stockholm Avici Arena (postponed from Feb., 20th 2022) (2022. Február 20-ról elhalasztva)

Ljubljanára és Pozsonyra vonatkozó információk hamarosan érkeznek.