Olvass könyvet bérlettel – újabb mérföldkőhöz érkezett a POKET

Új, bérletes hűségprogramot indított a POKET Zsebkönyvek csapata. Az irodalom szerelmesei és a rendszeres könyvolvasók mostantól Puhakötésű vagy Keménytáblás tagként juthatnak hozzá a minden hónapban a legújabb POKET kötethez, és ezzel segíthetnek egyben tartani a közösséget. Az első 100 Keménytáblás bérlet mellé most ajándék könyvet is kapnak a szerencsés feliratkozók.

„A POKET legnagyobb értéke a Közösség. Értetek csináljuk és miattatok tudunk fennmaradni. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy állandó kapcsolatban lehetünk veletek és időről időre megerősítetek bennünket abban, hogy van értelme a küzdelmeinknek az irodalomért és az egymásra figyelésért. A POKET most újabb mérföldkőhöz érkezett, ahol szövetségünket szeretnénk szorosabbá tenni veletek, ezért elindítjuk a hűségprogramunkat, ahol rengeteg esemény, kedvezmény, ajándék és exkluzív elérés vár a Közösség „Puhatáblás” vagy „Keménykötésű” tagjaira. Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk!” – mondta Vecsei H. Miklós, a POKET alapítója.

A POKET a Vecsei H. Miklós ötlete alapján létrehívott zsebkönyv projekt, amelynek során zsebkönyvautomatákat kerültek el Magyarország forgalmas helyeire. Az automatákból okostelefonméretű és minőségű zsebkönyveket vásárolhatók 1500 forintos áron, klasszikus és kortárs címekkel. Célja az olvasásnépszerűsítésen túl, hogy a zsebekből kilógó színes könyvek tulajdonosai akár csak egy összenézés erejéig társak lehessenek egy színesebb, egymásra figyelőbb városi közösség kialakításában.

Az új program alapja egy bérlet-alapú POKET hűségkártya, ami az automatából és online is beszerezhető. A bérletes előfizetők kártyájára minden hónapban automatikusan feltöltik majd a megjelenő POKET értékét, valamint a bérlet típusától függően, megadott időközönként ingyenes feltöltésekkel is megajándékozzák a tagokat. Az előfizetőknek nincs más dolga, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt a POKET kártyával kifizetni. A Keménytáblás bérletet váltók a könyv értékén felüli összeggel a POKET munkáját támogatják.

A POKET nemcsak könyv, hanem egy egymásra figyelő közösség jelképe, ahol hiszünk az elmélyülésben, a minőségi időtöltésben és az őszinteségben. Ha változtatnál a világon, először te változz! Mi veled vagyunk.

Részletek: poketonline.hu

Vecsei H. Miklós élőben jelentette be a programot a POKET Facebook oldalán (VIDEÓ): https://www.facebook.com/poketzsebkonyvek/videos/263607952496681