Magyar nő találta ki a világ egyetlen intuitív és integrált coaching rendszerét


Létezik olyan táblázat, amitől boldogabbak lehetünk

Már 11 nyelven és 5 kontinensen elérhető az a világon egyedülálló önfejlesztést segítő applikáció, ami egy magyar nő találmánya. Az Intuyching® intuitív és integrált coaching-szemléletű rendszert László Erika hozta létre hosszú évek munkájával. A 2017 óta iPad-en elérhető táblázatrendszer több ezer ember életét könnyítette már meg szerte a világban.

László Erika úgy tartja magáról, hogy kicsit mindig kilógott a sorból, már gyerekként is más volt, mint a többiek.

„Máshogy gondolkozom, mint a legtöbb ember. Nagyon megértő gyerek voltam, kicsit ufónak is gondoltam magam, mit keresek én itt? Mindig azt tanítottam, hogy szeretettel, elfogadással forduljunk mindenkihez, mert így sokkal jobb az élet, mintha széthúzás van” – osztotta meg életfilozófiáját László Erika, az Intuyching® önfejlesztő rendszer megalkotója.

Tejes zacskótól a tudatos kommunikációig

Amikor kisfia 5 éves volt, tejallergiával diagnosztizálták, de Erika nem akarta elfogadni, hogy a fia soha többet ne ehessen csokit vagy ne ihasson tejet, ezért elkezdte kutatni az alternatív megoldásokat, ami a 90-es évek elején még korántsem volt egyszerű. Így akadt útjába egy spirituális módszer (Spiritual Response Therapy – Spirituális Választerápia/ Választechnika), melynek először tanácsadója, majd nemzetközi mestertanára lett.

„Több, mint 13 éven keresztül pénzügyi igazgató és kuratóriumi tag voltam egy alapítványi iskolában, így az Excel-táblázatok az életem részei voltak. 2005-ben egy nagy váltással felcseréltem az Excel táblázatokat a Spirituális Választerápia táblázataira (nyilakkal teli ábrákra), hogy teljes időben az emberek segítésére, konzultációkra és a TUDKO, a tudatos kommunikáció tanítására koncentrálhassak.

Szeretet-alapú érzések egy virágsziromban

Erika táblázatait nem nyilak, vonalak és számítások, hanem színes virágszirmok alkotják, amiben számok helyett szavak, mondatok találhatók.

„A tanítványaim, klienseim unszolására kezdtem el összerakni 2011-ben az első olyan táblázatokat, amik már az én fejemből pattantak ki. Egy bankszakembereknek álló csoportnak tartottam belőlük előadást 2012-ben, és meglepődtem, hogy a többnyire férfiakból álló csapat milyen jól fogadja ezt. Ez volt az a pont, ami megmutatta, hogy jó az irány, és ezzel érdemes foglalkoznom” – emlékezett vissza a kezdetekre az Intuyching® rendszer megalkotója.

„Akkoriban egy amerikai spirituális szervezetnek (Spiritual Response Association) voltam az alelnöke és a nemzetközi mestertanára. Azt láttam a külföldi tanításaim során, hogy sok spirituális dolog egy kissé idejét múlt. Valami olyat akartam, ami mindentől semleges, praktikus és könnyen használható, miközben a lelkünk energiáival foglalkozik.
A táblázatrendszerem ilyen lett, megtalálhatók benne a félelem-alapú és szeretet-alapú érzések, az emberi szükségletek és az univerzális törvények is rengeteg egyéb mellett.
Az egész rendszer arról szól, hogy tudatosítsuk, hogy mi zajlik éppen bennünk, és ezt megváltoztassuk, hogy szeretet-alapon működhessen az életünk. Mert nem elég, ha a szeretetet csak mondogatjuk, ennek megfelelően érdemes viselkedni is. Az Intuyching rendszer ezt tudatosítja, és segíti a változtatást, hogy – ahogy minden programon tanítom is – elfogadással, ítélkezések nélkül és együttérzéssel szeressünk mindenkit, magunkat is.
Mert addig, amíg ítélkezünk, mindig lesz valami nehézség az életünkben.”

Nincs a világon sehol máshol ilyen fejlesztés

A világon egyedülálló önfejlesztést segítő applikáció ma már 11 nyelven – köztük magyarul, angolul, franciául, görögül és kínaiul is – elérhető, de csak 2020-ban kapott egyedi nevet. A Szuper Tudatos Önfejlesztés helyett kellett egy rövidebb és könnyebben megjegyezhető név. Így született meg végül az intuitív, chi (energia) és coaching szavakból az Intuyching®, amely már törvényileg védett és védjegyeztetett, és 5 kontinensen terjed a világban.

„Külföldi kapcsolatrendszerem segített abban, hogy Ázsiában kezdtük az Intuyching® népszerűsítését. Ma már több, mint 30 országban részesülnek az előnyeiből, Ausztráliától kezdve az USA-n át egészen Ománig. A kifejlesztés egyedisége, hogy kb. 40 különböző módszer található meg benne. Olyanok is, amit akkor is tud használni az ember, ha nem is ismeri, nem tanulta. Az Intuyching segítségével blokkoló energiákat alakítunk át. Hihetetlenül gyorsan ki lehet deríteni vele olyan mély dolgokat, melyek máskor akár évekbe telhetnek” – árulta el az új, magyar rendszer szakmai vezetője.

Küldetés a szeretettel teli világ felé

László Erika rendszerét már több ezer ember használja, akik így megtanultak segíteni magukon és másokon. Az Intuyching® kifejlesztője úgy érzi, ezzel neki küldetése van.

„Szeretnék egy jobb világot, amiben az emberek méltó módon tudnak élni. Ahol mindenki ki tudja fizetni az alapvető szükségleteit – és kicsit még azon túl is –, és békében tud élni. A táblázatrendszerem nem mindenkinek való, hiszen nincs olyan, hogy valami mindenkinek jó. Ezért én azokat igyekszem megtalálni, és azokat hívom a szupertudatos világunkba, akiknek hasonlóképpen fontos, hogy előre haladjunk egy szeretettel teli világ felé.”

Háttér:

László Erikáról

1992-ben az International Gordon Institute keretében kommunikációs módszereket, majd humanisztikus pszichológiát, később pedig Berne-féle tranzakcióanalízist, regressziós hipnoterápiát tanult. Egyszerű útkeresőből jutott el odáig, hogy éveken át az amerikai (washingtoni) Spiritual Response Association alelnökeként tevékenykedett. 13 éven át volt a szervezet aktív Spirituális Választerápia tanácsadója, nemzetközi mestertanára, és azóta is 3 nyelven oktatja – a mára már – a világ 30 országából származó hallgatóit, és segíti világszerte klienseinek ezreit az általa kifejlesztett programokkal.

Erikát hallgatói Neale Donald Walsch és Eckhart Tolle spirituális írókhoz, Dr Joe Dispenza, Dr Bruce Lipton és Dr Gregg Braden tudósokhoz és az USA leghíresebb coach-ához, Tony Robbinshoz hasonlítják.

“Öleld át az életet és teremtsd szeretettel “