Pomme Verde/ Magyar Márka

A magyar alapítású Pomme Verde ruhamárka Corata Mónika nevéhez fűződik.

A Pomme Verde  többnyire streetfashion ruhák, 2013-ban láttak először napvilágot és  a tulajdonos azóta is töretlen sikerrel álmodja és kivitelezi a szebbnél  szebb ruhadarabokat.

A mai világban, amikor szó szerint percenként ömlik ránk az új információ, termékek, reklámok…a hatalmas konkurencia közepette, Mónika egy olyan szektorban lett kiemelten sikeres ahol állandó jelleggel jelenik meg valami új.

Hisszük, hogy a legjobb reklám mindig az elégedett vásárló, aki idővel törzsvásárlóvá válik, mi több ajánlja a termékeket.

A tervező fokozottan figyel a kényelemre és az évszaknak megfelelően kombinálja a letisztult modelleket és színeket. A különböző izgalmas kiegészítőkkel „megbolondítva” a sportos ruha 2 perc alatt elegáns öltözékké alakul.

Amikor találkoztam a Pomme Verde márkával először azonnal beleszerettem! Imádom ezeket a ruhákat

Corata Mónikáról:

A rajzolás, jövő tervezése napi szerepet játszott az életében, alkotni akarását, jókedvét, életkedvét, pozitív hozzáállását a dolgokhoz gyermekkora óta  töretlenül kíséri.

A Katona József Gimnáziumban érettségizett majd  Kiskunlacházán fodrásznak tanult.

Szinkronszínészeti és szinkronrendezői asszisztensi végzettséget szerzett, majd a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskolán tanult, ahonnan egy szemeszter után kiiratkozott.

Az öltözködés és stílus iránti orientációját már egészen fiatalon kialakította, divattervezői ambícióinak pedig 2013-ban adott először  nagy teret, amikor megalapította saját magyar márkáját, a Pomme Verde-t Szigetszentmiklóson. Fontos küldetésének tartja a megfizethető, egyedi, fenntartható és magas minőségű ruhadarabokat, amik jól kombinálhatóak és szinte minden korosztály számára megfelelőek, ezt tükrözi vállalkozása is. Kreativitását tervezéseiben éli meg, ami nem csak a divatban, de lakberendezési szokásaiban is megnyilvánul. Első divat show-ja 2018-ban került megrendezésre az Ndustrial Studios-ban. A tervezés során nemcsak a  színek és fazonok összhangjára figyel,  hanem  fontos szempont a  kényelmes ruha, a többfunkciós ruha mely a megfelelő kiegészítőkkel alkalomhoz illően alakítható.

Az Ő nevéhez fűződik a Pomme és  TIA  nadrág illetve a Mill Roy ruha melyek több éve a vásárlók kedvence .A Pomme Verde  egy megfizethető street fashion ruházat. Amióta a webáruházat is üzemelteti az ország, sőt a világ minden tájra eljutnak a ruhái.