John Osborne Dühöngő ifjúság című örökérvényű drámáját számtalanszor feldolgozták az évek alatt, mindig népszerű és mindig aktuális. Mi lehet a siker titka? Erre a kérdésre keresik majd a választ a Dühöngő generációk kerekasztal-beszélgetésen 2022. március 20-án a Dühöngő ifjúság előadás után a 6SZÍN-ben. Az eseményen számos korábbi Dühöngő ifjúság produkció alkotóit vendégül látják, a közönség találkozhat Bognár Gyöngyvérrel, Szőlőskei Tímeával, Király Attilával, Papp Jánossal, Lukáts Andorral és Szarvas Józseffel is. Természetesen a beszélgetésen részt vesznek a 6SZÍN-es produkció szereplői: Barna Zsombor, Pájer Alma Virág, Tzafetás Benjámin, Osváth Judit és Kerekes József is. A kerekasztal-beszélgetés moderátora Bóta Gábor lesz. Barna Zsombor, az esemény ötletgazdája így vallott arról, hogy miért tartotta fontosnak a találkozó létrejöttét: Kíváncsi vagyok, hogy miért kerül elő tízévente ez a darab, miért találja meg benne minden generáció a mondanivalóját. Érdekes az is, hogy ki miért választ egy fordítást, és kinek mit jelentett a pályáján eljátszani benne egy-egy szerepet. A beszélgetésen való részvétel az előadásra váltott jeggyel ingyenes. Jegyvásárlás: https://6szin.jegy.hu/program/duhongo-ifjusag-125710/787299

John Osborne Dühöngő ifjúság című örökérvényű drámáját számtalanszor feldolgozták az évek alatt, mindig népszerű és mindig aktuális. Mi lehet a siker titka? Erre a kérdésre keresik majd a választ a Dühöngő generációk kerekasztal-beszélgetésen 2022. március 20-án a Dühöngő ifjúság előadás után a 6SZÍN-ben.

Az eseményen számos korábbi Dühöngő ifjúság produkció alkotóit vendégül látják, a közönség találkozhat Bognár Gyöngyvérrel, Szőlőskei Tímeával, Király Attilával, Papp Jánossal, Lukáts Andorral és Szarvas Józseffel is. Természetesen a beszélgetésen részt vesznek a 6SZÍN-es produkció szereplői: Barna Zsombor, Pájer Alma Virág, Tzafetás Benjámin, Osváth Judit és Kerekes József is.

A kerekasztal-beszélgetés moderátora Bóta Gábor lesz.

Barna Zsombor, az esemény ötletgazdája így vallott arról, hogy miért tartotta fontosnak a találkozó létrejöttét: Kíváncsi vagyok, hogy miért kerül elő tízévente ez a darab, miért találja meg benne minden generáció a mondanivalóját. Érdekes az is, hogy ki miért választ egy fordítást, és kinek mit jelentett a pályáján eljátszani benne egy-egy szerepet.

A beszélgetésen való részvétel az előadásra váltott jeggyel ingyenes.

Jegyvásárlás:

https://6szin.jegy.hu/program/duhongo-ifjusag-125710/787299