Mit lépnek a sikeres cégek vezetői a durva változásokra?

Milyen döntéseket hoztak és milyen intézkedéseket tettek a szomszédban dúló háború hatására a sikeres cégek vezetői? Többek között erről osztják meg személyes tapasztalataikat sikeres vállalkozók, a tizedik alkalommal megrendezett Szemléletváltó Hétvégén, 2022. március 25. és 27. között.

A rendezvény fő témája a változás, amiből most bőven kijut a vállalkozásoknak. A koronavírus-járvány, az ellátási és gazdasági nehézségek és most a szomszédos háború okozta krízis hatásaival kell megküzdeni. A változások eredményes menedzselése, a sikeres alkalmazkodás képessége ma nélkülözhetetlen tudás a vállalkozás számára.

Csakhogy, ezt a tudást nagyon nehéz egy krízis sűrűjében megszerezni. A mai helyzetben nincs lehetőség elméletekre és a kísérletezésre, hogy mi működik és mi nem. Ilyenkor gyakorlati példákra, valós tapasztalatokra van szükség: a rendezvényen önerőből milliárdossá lett cégek tulajdonosai és vezetői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat vállalkozó társaikkal.

Előadók lesznek többek között Perényi András, a WEBSHIPPY Magyarország Kft. tulajdonosa, Balogh Petya angyalbefektető, startupper és üzleti mentor, Méhész Mónika, a Clean Up Grand Service Kft. tulajdonosa, Biros Levente az onlinemarkaboltok.hu háztartásigép-webáruház alapító tulajdonosa.

A rendezvény hibrid formában kerül megrendezésre. Helyszíne Bikalon, a Puchner Kastélyszálló, az előadások pedig online is követhetők. Az esemény szervezője a Szemléletváltó Közösség.

Az öt éve, 2017-ben született vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő kezdeményezés célja, hogy megossza a sikeres vállalkozások tapasztalatok formájában felhalmozódott, úgynevezett tacit, azaz rejtett tudását a magyar vállalkozásokkal.

A X. Szemléletváltó Hétvége programja a https://szemleletvalto.hu/hetvege oldalon érhető el.

###

A Szemléletváltó Közösségről

A Szemléletváltó Közösség Magyarország első vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő programja, ahol sikeres vállalkozók adják át tapasztalataikat és tudásukat, feltörekvő vállalkozótársaiknak. Küldetése útmutatást adni a magyar vállalkozóknak a teljes vállalkozói élet megéléséhez. A teljes vállalkozói élet, egy etikus, magánéletben is tartalmas, színes, gazdag vállalkozói létet jelent. A közösséget Biros Levente az onlinemarkaboltok.hu háztartásigép-webáruház alapító tulajdonosa alapította 2017-ben.

A Szemléletváltó Közösség honlapja: https://szemleletvalto.hu